Ghid complet în 10 pași pentru un hairstyle à la française

Află ce să îi ceri hairstylist-ului pentru ca părul tău să arate à la française fără efort.

0
Stacy Martin

La capitolul stil, nicio țară nu reprezintă o sursă de inspirație mai mare ca Franța. Așa că nu este de mirare că estetica discretă a parizienilor se aplică și hairstyle și la modul aparte în care își îngrijesc și aranjează părul. Deși poate părea lipsit de efort, toate știm că a arăta ca și cum nu ai depus efort necesită mult timp și multe produse. Așa că am pregătit un ghid complet cu tips & tricks pentru cum să îți tunzi, vopsești și stilizezi părul ca o franțuzoaică autentică.

1 / 10

Părul trebuie să aibă mai multe straturi cu textură ușoară tăiate din interior pentru a oferi părului mișcare și senzația de răvășit.

Jeanne Damas 1/10
Jeanne Damas 1/10

2 / 10

Dacă ai breton, trebuie să îți menții constant lungimea suvițelor de păr peste sprâncene și nu foarte scurte. Practic, la polul opus de cum te tundea mama în școala generală.

Caroline de Maigret 2/10

3 / 10

Atunci când îl stilizezi, folosește cel mai ușor spray pentru volum pe părul umed, răvășește șuvițele de păr cu degetele în următoarele minute pentru a-i permite să se usuce natural.

4 / 10

Dacă nu îți permite timpul, atașează un difuzor la capătul uscătorului căci acesta elimină doar căldură și nu aer puternic, care îți fac șuvițele de păr prea umflate  Practic, cu cât faci mai puțin cu atât vei arăta mai French. Acesta e marele secret.

5 / 10

Pentru a obține acest look natural la nivelul culorii părului, cere-i hairstylistului să îți facă părul în așa fel încât să nu pară proaspăt făcut :).

Vanessa Paradis 5/10

6 / 10

Adică în loc să folosească o singură tehnică, fie balayage sau highlights pe toată suprafața părului sau o singură culoare pe tot părul, încurajează-ți stilistul să combine mai multe tehnici ca să pară “nefăcut”.

Vanessa Paradis 6/10
Vanessa Paradis


7 / 10

Una dintre tehnicile preferate este tehnica “scrunch” după ce ai aplicat o culoare de bază pentru a face rezultatul final să pară mai răvășit.

Stacy Martin

8 / 10

Cum se obține? Creează volum. Folosește multă spumă, lasă capul în jos pentru a obține înălțimea dorită.

9 / 10

Creează textură prin lungirea câtorva suvițe de păr pentru a crea mișcare.

10 / 10

Finalizează folosind un șampon uscat pentru volum. Folosește un șampon care absoarbe uleiul în exces, oferă textură și volum.

Foto: Getty Images / guliver

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here