10 lucruri pe care le iubim: tendințele esențiale ale sezonului toamnă-iarnă 2020

0
10 tendinte toamna iarna

Romantism mistic, eleganță ecvestră și un update pentru gadgeturile preferate: bun venit sezonului toamnă-iarnă 2020.

1. She Walks In Beauty
Probabil inspirat de ideea mireselor vampir,  prezentarea Rodarte a avut loc în biserica Sf. Bartolomeu, din Manhattan, cu un set-up-ul maiestuos, de inspirație gotică. O multitudine de lumânări si vegetație luxuriantă, unde rochiile spectaculoase se unduiesc agale, intr-unul dintre cele mai încântătoare show-uri ale sezonului.


2.  The new chic
Cai, eșarfe și fete cu perle. Luați exemplul stilistic al Prințesei Diana și purtați în aceast sezon deux-piece-uri impecabile cu gulere perfect aranjate,în nuanțe pastel, adevărate uniforme de toamnă.


3.  Don t call it a comeback
Grațioase și fierce, modelele Amber Valletta, Carolyn Murphy, Doutzen Kroes, Karen Elson, și Mariacarla Boscono au luat cu asalt cele mai importante show-uri ale sezonului, demonstrand, daca mai era nevoie, că nu vor iesi niciodata din modă.


4. Speak Out!
Designerul Maria Grazia Chiuri și-a continuat seria de colaborări feministe antamând-o în echipa pe prea puțin cunoscuta artistă conceptuală Claire Fontaine, ale cărei slogane, cu mesaje puternice s-au întins de-alungul pasarelei Dior.


5. Time for a Reeboot.
în mod ciudat de prevăzător, catwalk-urile sezonului au prezentat măști, mănuși și chiar cizme de cauciuc. De la cele fluoreșcente Bottega, la cele bubblegum Prada, un trend care s-a dovedit pragmatic dar și profetic.

cai toamna iarna
6. Pe Cai
Chintesență ecvestră, compusă în acest sezon din pălării de călărie din catifea, jachete din tweed, alături de pantaloni jodhpur, cizme înalte până la genunchi, jachete matlasate și eșarfe din mătase. Giddy up!

7. Carpe diem!
Creațiile de vis Simone Rocha povestesc despre procesiune, botez, naștere, viață și pierdere inspirate de viața liniștită în comunitățile catolice din insulele irlandeze, de pe coasta de vest. Rochiile fluide din satin cu irizații de scoică, voalurile din dantelă chantilly, perle, toate sunt laitmotivele întâlnit în mai toate colecțiile designerului.

accesorii toamna iarna
8. Gadget Freak
O scuză de a cumpăra mai multe accesorii: Ce spuneți de o geantă Fendi pentru AirPods? Sau un cablu de încărcare prins în păr, Balenciaga. Piesele tech nu au arătat niciodată atât de șic!

 

9.New Faces
Numele acestui sezon? Jill Kortleve și Paloma Elsesser ce aduc body positivity la show-uri de la Chanel la Fendi. Frumusețea vine acum în toate mărimile și formele și nu putem să ne exprimăm suficient bucuria.
rosu toamna iarna
10. Lady in Red
Introducem noua esențială în materie de eveningwear, rochia roșie cu paiete. Bineinteles, Valentino oferă opțiunea perfectă.

Citește și: Cool vibes în toamna-iarna 2020

Imagini: Imaxtree, prin amabilitatea distribuitorilor; Colaj: Tudor Smalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here