10 trenciuri cool pentru o primăvară în oraș

0

Trenciul clasic pe care îl cunoștem în prezent, a debutat în secolul XlX, ca o piesă de origine utilitară, menită să protejeze soldații în perioada Primului Război Mondial.

Un item de rezistență istorică, ce și-a păstrat scopul său utilitar, și-și continuă redefinirea și astăzi, trenciul, a devenit o piesă-cheie ce n-ar trebui să lipsească din garderoba nimănui. Variantele cu siluete clasice realizate din materiale impermeabile, precum gabardina sau poplinul, și-au obținut deja statulul atemporal, iar trenciurile reinventate, ce au căpătat noi valențe printr-o croială sartorială sau avangardistă, imprimeuri grafice și combinații de materiale neconvenționale vor fi un adaos de impact în arsenalul de primăvară.

Un trenci cool este și o piesă extrem de versatilă ce va completa atât un look basic de zi cât și o ținută mai elegantă de seară. Printre preferatele noastre se numără variantele îndrăznețe cu imprimeu animalier și cele cu cu inserții de carouri, grafisme și piele, care oferă posibilitați infinite de styling.

Catwalk: A.W.A.K.E S/S 2019; Max Mara S/S 2019; Sacai S/S 2019

10 trenciuri disponibile în magazinele online și offline:

Citiți și: “Noul trenci și feluritele moduri în care-l puteți purta în acest sezon”!

Foto: Imaxtree; prin amabilitatea distribuitorilor; Colaje: Veronica Nojac

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here