11 look-uri purtate de Gigi Hadid pe catwalk

Inspirați-vă din aparițiile faimosului model pentru a crea machiaje și coafuri de zi cu zi

0
Versace SS19

La doar 24 de ani, cu 47,5 milioane de urmăritori pe Instagram în prezent și cu numeroase apariții în campanii și show-uri de modă, Gigi Hadid este un star adevărat. Trăsăturile ei de păpușă Barbie îi permit purtarea aproape oricărui tip de machiaj, iar în acest sezon makeup artiștii au ales pentru ea versiuni apropiate de natural, cu focus pe ochi și pe ten în mod special, care pot constitui o inspirație pentru oricine.

Dacă machiajul natural este ceea ce preferați de zi cu zi, sunt ideale versiunile de la Cavalli, unde se poate observa un fard sidefat fin care îi pune în valoare ochii și sprâncenele pieptănate ascendent pentru un aspect rebel sau de la Fendi, cu un bronzer fin aplicat în zonele pronunțate ale feței (obraji, arcade), balsam de buze și mascara. Adăugați un plus de eleganță cu farduri sidefate în colțul intern al ochilor, ca la Anna Sui sau tonuri maro de fard de pleoape ca la Max Mara sau Tom Ford.

Dacă aveți tenul mai degrabă lipsit de imperfecțiuni, așa cum îl are modelul Gigi Hadid, apelați la versiuni intense de bronzer, ce recreează un ten ars de soare (fără a căpăta și efectele nocive ale bronzării propriu-zise) ca la Alberta Ferretti, iar dacă nu puteți trăi fără iluminator, utilizați-l ca la Prabal Grurung. Păstrați dramatismul pentru ocazii speciale, apelând la un cat-eye seducător ca la Brandon Maxwell, buze de inspirație ’90s ca la Moschino sau un efect grafic și metalizat ca la Versace.

Citiți și: “Gigi Hadid a realizat un tutorial de machiaj pe care oricine il poate urma”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here