12 coafuri de purtat la festivaluri

Încercați aceste versiuni, pe care poate nu le experimentați în viața de zi cu zi

0
Giambattista Valli SS19

Festivalurile sunt sinonime cu coafurile cu cozi împletite, dar de ce nu ați încerca și alte variante? Pentru că pregătirea pentru ținutele de festival e importantă, de la haine până la accesorii, machiaj și alte detalii, v-am pregătit o serie de propuneri de coafuri direct de pe catwalk, din cele mai importante show-uri ale sezonului.

1. Culori captivante în păr

Marc Jacobs SS19
Matty Bovan SS19
Poiret SS19
Giambattista Valli SS19

Culorile neobișnuite pentru păr sunt în tendințe, de la pasteluri la nuanțe neon. Dacă ați ezitat să le încercați până acum, este momentul ideal să vă conferiți un aer proaspăt și nou prin această metodă. Încercați corai ca la Marc Jacobs, roz pe lungimi, ca la Poiret, albastru ca la Matty Bovan sau, pentru un efect 100% spectaculos, glitter ca la Gimbattista Valli.

2. Păr de sirene

Mugler SS19
Chloe SS19
Escada SS19

Wet look, sau părul cu aspect umed, este o tendință importantă a sezonului și e perfectă pentru sezonul cald, pentru că, dincolo de considerentele estetice, vă conferă o senzație de prospețime. Noi ne-am îndrăgostit de variantele de la Mugler și Chloe, dar, dacă nu doriți să încărcați părul foarte mult, versiunile mai naturale ca cea purtată de modelul Alexandra Micu la Escada sunt la fel de seducătoare.

3. Coafuri în valuri

Giorgio Armani SS19
Philosophy di Lorenzo Serafini SS19

Dacă aveți bucle, nu le îndreptați. Versiunile ca la Giorgio Armani, unde părul a fost prins la spate, dar calota pusă în valoare de valuri de bucle, ca un pompadour reinterpretat, sau ca la Philosophy, cu bucle mai lejere, sunt de încercat.

4. Cozi împletite, brezon și cocuri răsucite

Bora Aksu SS19
Arthur Arbesser SS19
Afterhomework SS19

Cozile împletite nu puteau lipsi din recomandările noastre. Preferatele noastre au fost prezentate la Bora Aksu, răsucite pentru un aspect mai raw, modern și mai puțin obișnuit. Coafurile de la Arthur Arbessen, cu breton scurt și îndreptat, conferă privirii forță. Apelați la o meșă dacă nu doriți să vă tăiați părul. Dacă sunteți în grabă, un coc răsucit neglijent, ca la Afterhomework, vă va scoate din impas.

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here