14 modele de împletituri perfecte pentru festivaluri

Inspirație pentru fanele lui Daenerys Targaryen și nu numai

0
Stella Jean SS19

Dacă vă uitați peste pozele vedetelor aflate la festivalul Coachella și vă gândiți deja cu entuziasm la sezonul concertelor de vară care se apropie, precum Electric Castle, între 17 și 21 iulie, unde va cânta, printre alții, boema Florence Welch, vă propunem să vă alegeți look-urile din timp. Cu siguranță unul dintre cele mai accesate look-uri de festival este coafura cu împletituri, pentru care, desigur, și personajul Daenerys Targaryen din serialul Game of Thrones poate fi o reală inspirație. Show-urile de modă care au prezentat tendințele sezonului au abundat de împletituri.

Exemple de împletituri din show-urile sezonului

Am remarcat cozile de tip spic de la Shiatzy Chen, ce încadrează chipul și îi conferă un aspect câmpenesc, cozile împletite la spate, ca la Max Mara sau Lanyu, unde una dintre șuvițe a fost în acord cromatic cu machiajul (pentru acest efect, puteți folosi la împletire o meșă colorată sau o eșarfă), codițele în lateral de la Roksanda, pentru un look în stilul ″highschool darling″ sau versiunile de la Bora Aksu, cu cozi împletite în lateral și răsucite.
Pentru a păstra părul în cea mai bună condiție, spălați-l înainte de coafare cu produse din game hidratante, pieptănați-l și aplicați un produs de styling cu fixare medie (precum o spumă).

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here