15 beauty looks purtate de Bella Hadid la Săptămânile Modei

0
Mugler

Săptămânile Modei de la New York, Londra, Milano și Paris pot fi epuizante pentru modele, dar Bella Hadid a strălucit în toate show-urile în care a fost prezentă. Deși Luna Modei nu s-a încheiat, iată 15 beauty looks purtate de Bella Hadid până în prezent.

Prima săptămână de la New York a surprins-o la show-uri precum Brandon Maxwell, Helmut Lang, Marc Jacobs și Michael Kors, unde modelul a purtat variante de machiaje mai degrabă minimaliste, cu un accent grafic pentru ochi la Helmut Lang și ten bronzat la Brandon Maxwell.
Următoarea săptămână a venit și cu o schimbare de look, pentru care modelul a renunțat la coafura cu păr lung și blond, optând pentru un bob pe care l-a înfățișat la Burberry. La Max Mara, modelul a purtat codițe împletite, la Fendi două cocuri dezordonate, iar la Moschino o coafură pictată, inspirată de Picasso. Unul dintre look-urile noastre preferate abordate de model este cel de la Haider Ackerman, unde a defilat cu o coafură sculptată, wet, în acord perfect cu ținuta și cu un machiaj ce a pus în focus sprâncenele accentuate. Cu un ten perfect pentru machiajele minimaliste sau cu un accent grafic ca la Mugler, dar și pentru machiaje cu glitter, inspirate de serialul Euphoria, ca la Fendi, Bella Hadid a demonstrat un plus de atitudine.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here