12 stiluri de accesorii de păr pe care să le purtați la festivaluri

Creați un statement rapid și de efect printr-un accesoriu care atrage atenția

0
Alexander Wang

Festivalurile sunt acele momente când aproape orice nebunie sau extravaganță în ceea ce privește look-ul este permisă. Indiferent că participați la Electric Castle, la Untold, la Summer Well sau la alte evenimente de acest gen, este timpul ideal să experimentați. Fiind una dintre cele mai simple metode de a ieși în evidență, pentru că nu necesită mult timp de pregătire, vă recomandăm accesorizarea părului și vă invităm să vă inspirați din aceste 12 stiluri de accesorii de păr pe care să le purtați la festivaluri.

Eșarfe și bandane
Dați o nouă viață eșarfelor din dulap sau bandanelor pe care le purtați doar în această perioadă. Cu cât sunt mai intens colorate, cu atât efectul va fi mai spectaculos. Nouă ne-au plăcut bandanele în stilul lui Axl Rose de la Alexander Wang, eșarfele înflorate și prețioase de la Versace, dar și jocul eșarfelor de la Acne, înfășurate într-un coc neglijent.

Turbane
La show-uri precum Anna Sui ori Etro aceste tipuri de accesorii au înlocuit nevoia unui machiaj puternic.

Bentițe
Alegeți un model subțire, delicat și prețios ca la Miu Miu, un contrapunct pentru un look de altfel androgin, panglici ca de balerină ca la Dior sau bentițe late, elastice, ca la Jour Ne.

Agrafe cu mesaj
Renunțați la tricourile cu mesaj, apelați la agrafele cu mesaj ca la Ashley Williams. O metodă modernă și amuzantă de a vă afirma atenția la detalii.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here