Tinutele serii de la petrecerea care a celebrat 150 de ani de Harper’s BAZAAR

0
341
Petrecerea Harper's BAZAAR 150 de ani

Harper’s BAZAAR si Tiffany & Co., doua marci iconice s-au reunit aseara pentru a dezvalui o retrospectiva fotografica ce sarbatoreste istoria modei.

Cu ocazia aniversarii a 150 de ani de la aparitia pe piata americana a revistei Harper’s BAZAAR, o expozitie foto a fost proiectata pe partea de nord a cladirii Empire State Building. In paralel cu acest eveniment s-a desfasurat si o gala aniversara la Rockefeller Center Rainbow Room.

Modele, designeri si nenumarate personalitati au fost prezente aseara la petrecerea Harper’s BAZAAR

Petrecerea Harper's BAZAAR 150 de ani
Doutzen Kroes la petrecerea Harper’s BAZAAR
Petrecerea Harper's BAZAAR 150 de ani
Constance Jablonski la petrecerea Harper’s BAZAAR
Petrecerea Harper's BAZAAR 150 de ani
Designerul Tory Burch la petrecerea Harper’s BAZAAR
Petrecerea Harper's BAZAAR 150 de ani
Joanna Hillman la petrecerea Harper’s BAZAAR
Petrecerea Harper's BAZAAR 150 de ani
Iman la petrecerea Harper’s BAZAAR

Gazdele evenimentului au fost redactorul sef Harper’s BAZAAR US Glenda Bailey si Jennifer De Winter, senior vicepresedinte Tiffany & Co., iar printre invitati s-au numarat: Alber Elbaz, Alexandra Richards, Aurélie Biedermann, Brandon Maxwell, Carlie Cushnie, Carolina Herrera, Christie Brinkley, Christian Siriano, Coco Rocha, Demi Moore, Dennis Basso, Derek Lam, Doutzen Kroes, Gabriela Hearst, Hannah Bronfman, Iman, Janet Mock, Kendall Jenner, Kris Jenner, Mia Moretti, Michelle Ochs, Monique Lhullier, Prabal Gurung, Priyanka Chopra, Ralph Lauren, Sailor Brinkley-Cook, Stacey Bendet, Terry Richardson, Tory Burch, Vera Wang si Zac Posen.

Aparuta in New York in 1867, revista Harper’s BAZAAR a fost prima publicatie din America care a privit viata femeilor prin filtrul modei. Revista a imbratisat moda ca pe o forma de libertate, iar editorii sai au aratat ca viata femeilor nu era prescrisa, finita si legata de traditie, ci plina de posibilitati. Primul redactor al revistei, Mary Louise Booth, a fost o luptatoare viguroasa pentru drepturi egale si oportunitati educationale si de angajare pentru femei.

De-a lungul anilor, BAZAAR a promovat designeri din New York precum Bonnie Cashin, Oscar de la Renta, Bill Blass, Geoffrey Beene, Halston, Ralph Lauren, Calvin Klein, Donna Karan, Marc Jacobs si Alexander Wang. Artisti din New York, precum Andy Warhol, Richard Avedon, Diane Arbus si Cindy Sherman, si-au gasit de nenumarate ori locul in paginile revistei. Iar unii dintre cei mai renumiti scriitori din New York – F. Scott Fitzgerald, Dorothy Parker, Virginia Woolf, Truman Capote si Tom Wolfe si-au publicat textele in ea.

Cititi si: “BAZAAR 150 de ani si o retrospectiva in imagini proiectata pe Empire State Building”!

Foto: Guliver/ Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here