16 moduri de a purta breton în acest sezon

0
Marco de Vincenzo toamna/iarna 2018/2019

Adoptați această tunsoare în funcție de preferințe, de forma feței sau personalitate, inspirându-vă din show-urile de modă!

Vă întrebați des dacă ar trebui sau nu să vă tundeți bretonul? Acest stil vă atrage și v-ați dori să îl încercați, dar vă este teamă că nu vă veți putea obișnui cu el odată realizat și că va trebui să așteptați câteva luni pentru ca părul să crească? Noi vă recomandăm să adoptați acest stil ce emană nonșalanță și mister. În show-urile de modă ale acestui sezon, el a fost des întâlnit sub foarte multe forme: scurt și foarte scurt, tuns drept sau asimetric, purtat în lateral sau chiar simulat prin trucuri de hairstyle precum la Marco De Vincenzo sau Gucci.

Pentru a aranja și întreține cât mai bine tunsoarea cu breton, luați în calcul aceste sfaturi:

1. Veți căpăta mai multă textură în breton dacă utilizați un spray texturizant sau chiar un șampon uscat în această zonă.

2. Dacă aveți tenul mixt și pielea de pe frunte este încărcată de sebum, aplicați la finalul machiajului o pudră matifiantă în această zonă, care să controleze nivelul de sebum și să vă păstreze coafura intactă.

3. Renunțați la ideea bretonului perfect, tuns la linie și îndreptat cu placa. Tendințele merg în direcția lejerității și texturii naturale.

Citiți și: “Runway Report: cele mai hot tendințe în materie de hairstyling”!

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here