17 inspirații de nail art pentru manichiuri cu stil

Modele din show-urile sezonului pentru unghii îmbrăcate captivant

0
Van Der Kemp Haute Couture

Adio manichiurii monocrome! Tot mai multe show-uri acordă atenția cuvenită unghiilor, propunând manichiuri extravagante, ce dovedesc tot mai multă creativitate. Iată 17 inspirații de nail art pentru manichiuri cu stil, pe care merită să le încercați acum:

More is more
Dacă aveți îndemânarea necesară, realizați modele de tip acuarelă ca la Chromat, sau ce imită marmura precum în show-ul Laroche (combinate perfect cu un machiaj cu eyeliner la ochi așa cum am văzut în prezentare). Modelele stelare și jucăușe de la Manish Arora vă vor însenina cu siguranță ziua și nici desenele de la Van der Kemp nu sunt de ignorat. Dați frâu liber imaginației!

Opțiuni pentru iubitoarele stilului minimalist
Dacă vă pregătiți de nuntă sau o ocazie în care purtați o ținută diafană, aplicațiile de tip perlă sau cristale sunt perfecte. Inspirați-vă din show-urile Adeam sau Fashion East. Versiunile de la Marras și Preen sunt alegerea perfectă pentru persoanele care preferă minimalismul și care vor să obțină rapid un efect rafinat, neobișnuit. Dacă participați la o petrecere, alegeți versiuni noncomformiste și declarative ca la Jeremy Scott sau Iceberg. Chiar dacă în sezonul rece sunteți înclinate să purtați culori mai puțin vesele pe unghii, spargeți monotonia cu galben ca la Einer (unde a fost realizat stilul french manicure mai puțin clasic) sau colorând fiecare unghie într-o culoare, ca la Benetton.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here