20 de tipuri de machiaj de purtat la festivaluri

0
20 de tipuri de machiaj de purtat la festivaluri
20 de tipuri de machiaj de purtat la festivaluri

Găsiți inspirație în show-urile de modă cele mai importante

Sezonul festivalurilor de muzică a început și probabil vă pregătiți deja să participați la Neversea, Electric Castle sau Summer Well. Dacă v-ați hotărât să purtați cele mai îndrăznețe ținute, vă propunem să experimentați și cu machiajul și să explorați versiuni pe care, în viața de zi cu zi, nu le-ați purta. Vă recomandăm să încercați chiar machiaje inspirate din show-urile de modă, unde creatorii aleg variante moderne, cool, elegante și chiar ușor de realizat. Iată ce puteți încerca pentru machiaje de festival care să vă pună în valoare frumusețea.

Mai multă culoare pentru machiajul ochilor

Corai, culoarea anului 2019, stabilită de Institutul Pantone, este simplu de purtat și poate fi abordată în mai multe forme. La Altuzara, make-up artiștii au folosit-o atât pentru machiajul ochilor, cât și pentru obraji, pentru o versiune monocrom elegantă. Dacă doriți totuși un efect mai spectaculos, încercați versiunea de la Almeida, unde pleaoapele au fost îmbracate în nuanțe de foc. Nu ocoliți nici combinația de corai și fucsia, ca la Anna Sui. Culorile puternice precum verde, mov sau albastru pe pleoape vor atrage întreaga atenție, iar dacă vă place să creați machiaje de tipul cat eye, alegeți inspirație din show-urile Valentino și Versace, cu reinterpretari ale acestui machiaj în texturi metalice sau cu paiete.

Buze în nuanțe statement

Pentru că este perfect pentru pielea mai bronzată, coraiul poate fi centrul unui machiaj cu focus pe buze. Încercați texturi mate ca la Golan sau estompate ca la Hellessy. Acum e timpul perfect să folosiți acea nuanță de mov pe care ați cumpărat-o și căreia nu i-ați găsit timpul potrivit, așa cum au purtat modelele la  Jakubowski. Și nu uitați de roșu aprins. Este cea mai flatantă opțiune pentru buze, potrivită oricărui tip de ten și vă va conferi instant un plus de prospețime.

Piele bronzată

Dacă preferați machiajele cât mai simple și naturale, vă recomandăm să puneți accent pe înfrumusețarea pielii. La Alberta Ferretti, modelele au purtat bronzer în partea centrală a feței, pentru a simula un ten ars de soare. Este unul dintre machiajele noastre preferate purtate de Gigi Hadid. Lăsați fardurile de pleoape deoparte sau optați pentru nuanțe de bej și maro pentru această zonă și folosiți mai mult blush, tot pentru a mima tenul bronzat, ca la Brognano. Acoperiți buzele în nuanțe transparente de balsam sau gloss.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here