3 cursuri after-work care vă pot ajuta să ajungeți anteprenori

0
cursuri after-work București

Felul în care vă petreceți timpul în afara jobului – ceea ce faceți seara, în weekend-uri sau în vacanțe – poate avea un mare impact asupra carierei dumneavoastră. Dacă vreți să aveți mai mult success la locul de muncă sau vă tentează să faceți pasul cel mare și să luați calea antreprenoriatului, iată 3 cursuri afterwork care vă vor ajuta în aceste direcții.

Pentru cei pasionați de industria modei

cursuri after-work București

Shop-ul Molecule F lansează Business Institute for Creative Industries (BICI) by Mirela Bucovicean, o platformă de dezvoltare adresată tinerilor antreprenori ai industriilor creative, cu un prim modul intitulat Business of Fashion. Timp de 5 săptămâni, începând cu 12 martie, în fiecare marți seară la Qreator by IQOS, antreprenori, și nu numai, interesați de industria modei vor putea descoperi pașii catre un business sănătos alături de Mirela Bucovicean și invitații săi. Mai multe detalii găsiți pe www.molecule-f.ro.

Pentru cei dornici să se avânte în Social Media

cursuri after-work București

Aflați cum funcționează rețelele de socializare, ce instrumente de marketing oferă acestea și cum le puteți integra eficient în orice strategie de comunicare cu ajutorul Monicăi Jitariuc. Cursul susținut de aceasta la DallesGO vă va ajuta să aprofundați elementele specifice platformelor Facebook, YouTube, LinkedIn și Twitter, precum și unelte online pe care le puteți folosi pentru a atinge succesul în mediul online. Un modul are 12 săptămâni și costă 3.200 lei, achitabili în 2 rate.

Pentru cei care îndrăgesc florile

cursuri after-work București

Invitați speciali care au făcut carieră în domeniul florilor vă vor ajuta oră de oră să învățați mai multe despre realizarea aranjamentelor florale. Cursul de decorator floral din portofoliul Atelierelor Ilbah vă învață să folosiți tehnicile potrivite și regulile estetice consacrate (culoare, textura, proporție) pentru a crea un aranjament floral cu poveste și în tendințe. Totodată, la finalul cursului, veți obține o diplomă acreditată de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, recunoscută atât în țară cât și în străinătate.

Citiți și: “Când inima bate mai tare: Mirela Bucovicean”!

Foto: iStock/Getty Images, prin amabilitatea brandurilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here