3 nume din modă de urmărit acum

0
3 nume din modă de urmărit acum

O scurtă prezentare a trei branduri pe val care ne-au atras atenția în acest sezon și pe care vă invităm să le descoperiți.

Rotate by Birger Christensen

Sunteți în căutarea rochiei perfecte de cocktail? Brandul danez Rotate ne cucereste cu cele mai șic variante, potrivite pentru petreceri în aer liber.

Fondat în vara anului trecut, de către stilistele și influencerele Jeanette Madsen and Thora Valdimars, în colaborare cu renumitul concept store danez Birger Christensen, piesele lor se fac remarcate prin siluetele de inspirație 70s și 80s cu un mix modern de tăieturi și materiale cu texturi într-o cromatică eferveșcentă. O întrepătrundere reușită între piese de inspirație eveningwear cu cele streetwear compun o colecție fun, cu o alură fresh și ușor de purtat, diferită de minimalismul auster scandinav cu care am fost obișnuiți până acum.

 

View this post on Instagram

 

#makeitrotate @thora_valdimars wearing custom ROTATE dress. Shot by @themisspopo

A post shared by ROTATE Birger Christensen (@rotatebirgerchristensen) on

Eftychia

Femeia pentru care creează Eftychia Karamolegkou este independentă, sătulă de absurditățile vieții moderne, cu o estetică relaxată, minimalistă, genul de personaj care la prima vedere întruchipează ”the girl next door” ca mai apoi să releve un caracter complex.

Multitudinea de referințe ale colecției încep încă din 1900, prin fotografiile vechi cu bunicii săi, dar se învârte și în jurul anilor 90, în special a obsesiei pentru costumele purtate de Nicholas Cage, Jodie Foster și Winona Ryder

Așadar cele mai multe piese sunt inspirate din zona sartorială, designerul jucându-se cu tot soiul de tehnici de croi care creează un aspect plat, bidimensional. Paleta cromatică este compusă din nuanțe terne de griuri, marouri și ocazional un splash de albastru cobalt.

Dodo Bar Or

Actrița israelită Dorit “Dodo” Bar Or a urmat căile designului de modă, iar în 2014 i-a naștere brandul său, care se face remarcat prin mixul ingenios dintre cultura și tradițiile Orientului Mijlociu și o estetică modernă, contemporană.

Materialele și texturile luxoase, împodobirile intricate, laborios lucrate și broderiile spectaculoase cuceresc prin efectul captivant pe care îl oferă. Colecția actuală iese în evidență prin siluetele boeme, relaxate, de influență șaptezecistă, cu imprimeuri florale vibrante, din jerseu sau mătase jacquard.

Citiți și: “Noutățile verii de la brandurile internaționale”!

Foto: rotatebirgerchristensen.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here