3 seriale noi de văzut în octombrie

0

Creatorul serialului Mad Men, Matthew Weiner, revine cu un nou serial în grila Amazon, în timp ce Netflix ne atrage la o nouă sesiune de binge-watching cu o comedie neagră în care rolurile principale sunt deținute de Emma Stone și Jonah Hill.

MANIAC

Din meniul all-you-can-watch al Netflix încercați comedia neagră Maniac, cu Emma Stone și Jonah Hill în rolurile unor participanți la un misterios test farmaceutic. Fiecare dintre ei are propriul motiv de a-și pune speranțele în niște pastile despre care inventatorul lor susține că ar rezolva orice, de la dezamăgire amoroasă la boli psihice. În timp ce ea este obsedată de relația proastă pe care o are cu mama și sora ei, el – fiul unei familii newyorkeze înstărite – s-a luptat toată viața cu un diagnostic controversat de schizofrenie.

THE ROMANOFFS

Creatorul serialului Mad Men, Matthew Weiner, se întoarce cu această anthology series ce urmărește opt povești distincte despre oameni din toate colțurile lumii care se cred descendenți ai ultimei dinastii imperiale a Rusiei. The Romanoffs (din 12 octombrie, pe Amazon) îi are în distribuție, printre alții, pe Diane Lane, Isabelle Huppert și Aaron Eckhart, plus câteva figuri familiare din Mad Men: Christina Hendricks și John Slattery. Serialul a fost filmat pe trei continente, în șapte țări diferite, fiecare episod derulând o nouă poveste.

VANITY FAIR

După Downton Abbey și The Crown, un nou serial britanic de epocă ne transportă în alte vremuri. Vanity Fair (pe HBO și HBO GO) – o adaptare cu umor a romanului classic scris de William Makepeace Thackeray – se desfășoară pe fundalul Războaielor napoleoniene și o are ca protagonistă pe Becky Sharp, tânăra fermecătoare care încearcă să-și croiască drum spre înalta societate engleză. Rolul e jucat de Olivia Cooke, ea însăși o stea în ascensiune, în timp ce Michael Palin îl interpretează pe Thackeray.

Articol apărut în numărul de octombrie al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Ce seriale mai urmărim în această perioadă”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here