3 sfaturi pentru o recuperare post-antrenament eficientă și rapidă

0
sfaturi post-antrenament

Dacă și voi ați revenit din vacanța de vară dornice de o schimbare, iată că nu sunteți singurele. Toamna este perioada potrivită în care să începeți să vă țineți de schimbările propuse. Dacă vă doriți să faceți sport, sa aveți o dietă echilibrată și să deprindeți câteva obiceiuri sănătoase, tot ce trebuie să faceți este să vă țineți de treabă.

Iată câteva sfaturi pentru ca timpul vostru post-antrenament să fie petrecut cu folos

Relaxarea eficientă post-antrenament

Activitatea fizica insuflă o stare de bine și, paradoxal, oferă și mai multă energie. În loc să vă concentrați pe cât de greu pare antrenamentul, este indicat să vă gândiți la cât de bine vă veți simți și cât de satisfăcute veți fi când îl veți termina. Iar pentru un rezultat și mai bun, folosiți Power ROLL by Puterea Ursului® de la Life Care. Special conceput pentru persoanele sportive, acest Power Roll se absoarbe rapid în piele, are o formulă concentrată, cu efect puternic de încălzire ce ameliorează durerile musculare, contuziile și luxațiile ce pot apărea în urma efortului fizic.

Ca să rămâneți motivate pentru o perioadă îndelungată, fiți organizate și stabiliți-vă din timp zilele și orele la care veți face sport, iar în acest fel, nu veți mai fi tentate sa amanați antrenamentul. De asemenea, țineți un jurnal de activitate în care să vă notați fiecare antrenament pentru a constata evoluția și pentru a vă motiva sa duceți la bun sfârșit planul! Dacă însă apar dureri dupa sport, testați Puterea Ursului® Gel cu plante BIO Kräuter®, recunoscut pentru efectul rapid de calmare a durerilor musculare și articulare. Combinația specială de mentă, eucalipt, ginseng și viță-de-vie provenite din medii controlate biologic conferă efecte multiple cum ar fi calmarea și reducerea inflamațiilor, dar și stimularea circulației.

O zi la SPA

Nu doar că o zi la SPA vă va ajuta să vă relaxați, dar puteți avea parte de câteva tratamente care sa vă ajute să aveți corpul pe care vi-l doriți și, în același timp, să relaxați mușchii lucrați intens. În ziua de repaos între antrenamente, puteți beneficia de o zi de răsfaț la Country Spa Health&Beauty Retreat. Pachetul slimming este special destinat pentru relaxarea musculară și remodelarea corporală, timp în care mintea dumneavoastră se va bucura de câteva clipe liniștite. Creați un echilibru între corp și suflet cu tratamente de înfrumusețare hrănitoare, cu masaje liniștitoare, cu sesiuni de saună reconfortante, completate de aromoterapie, iar când vă veți întoarce acasă, vă veți simți energizate și revigorate.

Rezultate vizibile cu tratamentul corect

Picioarele lucrate la sală vor primi multe complimente însă, pielea are nevoie de tonifiere. Utilizați o cremă anticelulitică ce vă va ajuta să scăpați mai repede de țesutul adipos depus în vacanță.

Bodyshock Night Reducer de la mesoestetic® (www.produse-frumusete.ro) este un produs utilizat în faza de potențare a tratamentului anticelulită, ajutând pielea să devină mult mai receptivă în timpul nopții pentru absorbția ingredienților activi. Activează metabolismul celular nocturn, diminuează nodulii de grăsime acumulată, netezește pielea și remodelează silueta.

Dacă vă doriți ca rezultatele antrenamentelor să fie vizibile, este important să le executați constant și să acordați mușchilor perioada de recuperare post-antrenament de care au nevoie. Cremele, tratamentele și dieta echilibrată sunt ingredientele necesare pentru orice reușită.

Citiți și: “Instafamous: cei mai populari pantofi sport în social media”!

Foto: Guliver/Getty Images

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here