3 sfaturi utile pentru a alege cel mai modern scaun de birou

0
scaun de birou

Atunci când lucrezi la birou, confortul tău este esențial. Fie că alegi un scaun de birou pentru locul de muncă, fie că preferi un scaun de birou pentru spațiul personal de acasă, este important să acorzi atenție unor criterii definitorii înainte de a-l achiziționa. Iar pentru că, de cele mai multe ori, timpul petrecut la muncă depășește 8 ore, nevoia unui scaun potrivit ar trebui să devină o prioritate. Din multitudinea de modele existente pe piață, învață cum să îl alegi pe cel mai bun și mai aspectuos!

Alege confortul

Așa cum salteaua de pat ar trebui să ofere tot confortul în timpul somnului, aceeași condiție ar trebui să o îndeplinească și un scaun de birou. Această piesă de mobilier ar trebui să fie ergonomică și să îți mențină corpul într-o poziție corectă. Un astfel de scaun ar trebui să îți ofere opțiunea de a coborî sau urca scaunul printr-o manetă pentru a-l putea ajusta în funcție de înălțimea ta.

De asemenea, un alt aspect care ar trebui să conteze atunci când vine vorba de alegerea unui scaun de birou este lățimea acestuia, întrucât să poată să susțină greutatea posesorului. Atunci când te așezi, lipește spatele de spătar și observă dacă tălpile intră în contact cu solul în mod natural. Dacă nu depui absolut niciun efort, înseamnă că acela e scaunul potrivit pentru tine. Nu uita de spătar, deoarece cu cât este mai înalt, cu atât vei sta mai confortabil la birou.

Designul e important

În ceea ce privește tendințele, în prezent accentul este pus pe utilitatea unui scaun de birou. Totuși, aspectul estetic nu este neglijat, prin urmare se caută tot mai mult scaune rotative confecționate din piele ecologică, disponibile în tonuri neutre sau în culori vibrante, în funcție de preferințe.

De asemenea, la modă sunt materialele de foarte bună calitate, care permit circulația aerului, împiedică mirosurile urâte și sunt plăcute la atingere. Într-o companie cu foarte mulți angajați, din ce în ce mai întâlnite sunt scaunele fabricate din plasă. Spre deosebire de piele, acest material permite o bună aerisire și nu are nevoie de îngrijiri speciale.

În privința decorului, ține cont de faptul că un scaun din piele se va potrivi într-o încăpere cu mobilier din lemn masiv, în timp ce un scaun din piele întoarsă într-o culoare puternică va sparge monotonia din decorul minimalist.

Mizează pe calitate

Un scaun de birou trebuie să fie foarte rezistent pe toată perioada de lucru, deoarece este un obiect folosit zi de zi, prin urmare este supus deteriorării. Pentru a nu se deforma, de preferat este ca acesta să fie realizat din metal și prevăzut cu roți cât mai groase, care să poată susține o greutate maximă de 100 de kilograme. Pentru o stabilitate mai bună, alege un scaun de birou cu 5 picioare, cu roți care să se potrivească cu suprafața pe care sunt rulate (gresie, parchet, covor).

 

Indiferent de locul în care alegi să așezi un scaun de birou, ghidează-te după confort și eleganță. Dacă vrei să găsești un scaun perfect pentru tine, site-ul https://favi.ro/ îți stă la dispoziție cu modele moderne și extrem de practice pe care le poți integra cu succes în decorul spațiului de lucru.

 

Sursa: Advertising Iagency

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here