4 produse pentru curățarea pielii pe care merită să le încerci

O rutină corespunzătoare de îngrijire începe cu o piele curată

0

Una dintre cele mai importante reguli ale unei pieli netede și proaspete? Curățarea pielii. Alege produse care îndepărtează blând machiajul, sebumul în exces, praful și alte impurități. Iată 4 produse pentru curatarea pielii pe care merită să le încerci.

Dispozitiv de curățare a pielii Luna 3, Foreo, 969 Lei

Capătul din silicon generează 8000 de pulsații T-Sonic la 16 intensități pentru a elimina bacteriile și impuritățile generate de transpirație și conferă tenului strălucire. Când este conectat la aplicația FOREO, LUNA 3 asigură rutine de masaj care vizează zonele predispuse la apariția ridurilor, pentru a tonifia pielea în scopul asigurării unui ten cu aspect întinerit și uniform.

Ulei de curățare Face & Eye Make Up Remover, Sabon, 130 Lei

Un produs de îndepărtare a machiajului pe bază de ulei de măsline, cu o textură ce transformă uleiul în loțiune, în contact cu apa. Cu ajutorul uleiului de măsline din formula sa, bogat în acid oleic, ce protejează, hrăneşte şi previne uscarea pielii, şi extractului de trandafir de Jericho ce hidratează pielea, acest demachiant blând, dar eficient, va hrăni genele în timp ce va îndepărta machiajul ochilor şi va oferi o senzaţie de piele curată, revigorată, fină şi hidratată. Formula este de origine vegană, 99% naturală, fără sulfaţi, parabeni, uleiuri minerale şi fără silicon.

Demachiant Fleur de Rose Cream Cleanser, African Botanics, 510 Lei (Madison)

Fleur de Rose Cream Cleanser este un produs de curatarea pielii delicat și reparator care dizolvă urmele de poluanți urbani, impurități, machiaj și protecție solară fără a perturba echilibrul pH-ului pielii. Încărcat cu uleiuri botanice bogate în antioxidanți, această formulă cremoasă întărește bariera de protecție a pielii în timp ce calmează, reînnoiește și calmează. Acidul salicilic și lactic ajută la descongestionarea și exfolierea ușoară pentru a dezvălui o piele luminoasă. Infuzat cu Rosa Centifolia (Rose de Mai) cunoscut pentru a calma epiderma și a combate roșeața, lasă pielea proaspătă, fină și purificată, sporind în același timp elasticitatea.

Demachiant solid Cleanser Balm, Iehana Cosmetics, 175 Lei

Formula onctuoasă cu unt de shea și de cocos, extract de nalbă și vetrice albastră elimină în mod delicat orice urmă de machiaj, celule moarte și impurități de pe piele.

Sursa foto: PR, Imaxtree
Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here