5 lucruri pe care o femeie cu adevărat stilată le are în dulapul său

0
120

stilBunul gust în ceea ce privește hainele se dobândește în timp și se recunoaște cu ușurință, de la distanță. El nu constă neapărat în haine scumpe, ci în alegerea celor potrivite, care îți pun în evidență atuurile și care nu atrag atenția asupra lor, ci asupra ta.

An de an moda de pe podiumuri se schimbă, însă există câteva piese care nu ies niciodată din trenduri și care nu-și vor pierde farmecul. Iată cinci dintre piesele vestimentare pe care le are în dulap o femeie cu adevărat stilată:

Fusta, accesoriul feminin veșnic la modă

Pantalonii pot fi foarte stilați, însă nimic nu este mai feminin decât o fustă bine aleasă. Mai mult decât atât, fusta este și o variantă mai comodă, iar vara ar fi mult mai dificil de trecut dacă ea nu ar fi fost inventată. O femeie care poartă des fuste își îmbrățișează feminitatea cu grație și atrage mereu complimente.

Noi am găsit printre aceste fuste casual câteva modele perfecte pentru a fi purtate zilnic, la birou, la ieșiri relaxate în oraș sau la cine stilate. Acolo ai la dispoziție modele multiple, plisate sau creion, în o mulțime de culori, care te vor determina să renunți la pantaloni în favoarea fustei, iar cele cu patternuri vor face din apariția ta una memorabilă mereu.

Rochia pe care Coco Chanel a ridicat-o la rangul de simbol al rafinamentului

Coco Chanel a inspirat generații întregi de designeri și este, fără îndoială, un adevărat model de urmat când vine vorba despre stilul vestimentar. Clasica „little black dress” este o alegere cu care nu poți da greș. Nu există eveniment și ocazie în care rochia neagră să fie inadecvată.

Nu este suficient să alegi orice rochie neagră dintr-un magazin, trebuie să găsești modelul croit impecabil, care se va potrivi perfect siluetei tale. O astfel de rochie merită o investiție mai mare și nu ar trebui sub nicio formă să-ți lipsească din dulap, pentru că te ajută să arăți impecabil în orice împrejurare.

Pantofii stiletto, pentru momentele când vrei să atragi atenția prin eleganță

Pantofii stiletto nu sunt tipul de încălțăminte pe care să îi porți zi de zi, însă la momentul potrivit au un efect cu totul deosebit. Ei au acea proprietate extraordinară de a conferi eleganță chiar și unei ținute terne și până și o pereche de jeanși accesorizați cu un tricou simplu vor deveni chic dacă alegi să porți o pereche de stiletto la ei.

Chiar dacă nu îi vei purta zi de zi, o astfel de pereche de pantofi nu poate să-ți lipsească din dressing. Optează pentru o pereche roșie sau de culoare neagră și vei scoate din anonimat orice ținută.

Un sacou negru, cambrat

Ca și rochia neagră, sacoul te ajută să rezolvi repede orice impas legat de o alegere vestimentară. Nu vei avea nevoie decât de un singur astfel de sacou, însă el trebuie să-ți vină ca turnat, să aibă un material de foarte bună calitate și să îți pună în evidență talia.

Un alt motiv pentru care ar trebui să ai în dulap un sacou negru îl reprezintă potrivirea sa extrem de ușoară la orice vestimentație. El poate fi purtat cu succes și la o pereche de jeanși clasici, dar și la o fustă creion din piele, așa ca este nu doar stilat, ci și foarte util pentru o femeie care ține la imaginea sa.

Un trench nude sau negru, niciodată inadecvat, oriunde ai merge

Gecile de fâș sau cele de piele, oricât de utile ar fi, nu sunt chiar cea mai elegantă opțiune. În schimb, un trench nude sau negru este mereu alegerea potrivită, indiferent unde mergi. La birou sau la o plimbare de seară în parc, trench-ul se află la limita dintre elegant și casual, fapt ce îl face perfect pentru o mulțime de ocazii. În plus, trench-ul dă un aer rafinat unei ținute și avantajează orice siluetă.

Ce alte piese vestimentare crezi că îi sunt indispensabile unei femei?

(P) Articol realizat împreună cu Yokko.ro

Sursa foto: Shutterstock

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here