5 mijloace de transport inovatoare pe care le folosesc celebritățile

0
11897

kendall jennerVedetele folosesc unele dintre cele mai practice și inovatoare mijloace de transport. Artiștii celebri de peste Ocean au început să renunțe la mașini și să se îndrepte către opțiuni ecologice și rapide.

Un astfel de aparat, care ajunge la o viteză de 20 de kilometri pe oră, le-a furat deja inimile multor celebrități, iar prețul, așa cum se poate observa, este accesibil pentru mulți dintre noi. Ne-am obișnuit deja să le vedem pe staruri cu telefoane de ultimă generație, însă, mai nou, ele folosesc inovațiile tehnologice și pentru transport. Iată ce alte inovații le-au cucerit pe staruri:

Leonardo DiCaprio folosește des bicicleta electrică

Leonardo DiCaprio, un actor de renume mondial care are și o fundație dedicată problemelor ecologice, obșinuiește să meargă cu bicicleta electrică. Ca un adevărat activist pentru protecția mediului, el a renunțat la mașinile care poluează și a ales să foloseasca un mijloc de transport fără emisii nocive.

De altfel, el nu este singurul care folosește acest mijloc de transport. Și Justin Timberlake, Jessica Biel și Blake Lively au fost văzuți de mai multe ori „la bordul“ bicicletelor electrice.

Kendall Jenner se plimbă cu hoverboard-ul

Membră a clanului Kardashian și un model de succes, Kendal Jenner a postat de nenumărate ori clipuri video în care apărea plimbându-se pe hoverboard. De altfel, ea nu este singura care a fost atrasa ca un magnet de acest gadget practic. Actorii Jamie Foxx și Eric Roberts au fost văzuți folosind acest interesant mod de transport.

Chris Brown este un avid utilizator al scuterului electric

Scuterul inteligent se numără printre cele mai noi mijloace de transport electrice și practice. Cântărețul Chris Brown, dar și alte staruri precum Puff Daddy sau Terrance J au fost atrași de aceste scutere pliabile, rapide și care au autonomie de 100 de kilometri.

Ellie Goulding merge pe biciclul electric

Biciclul electric, cunoscut și sub numele de segway, este și el unul dintre cele mai populare mijloace de transport nepoluante. Este foarte ușor de folosit și face foarte rapid transportul într-un oraș aglomerat. Cântăreața britanică Ellie Goulding a fost surprinsă de mai multe ori cu un segway pe care părea să-l mânuiască foarte bine. Și Katy Perry sau Kylie Jenner au fost văzute pe astfel de mijloace de transport.

Hugh Jackman are mai multe trotinete electrice

Actorul australian Hugh Jackman merge foarte des pe trotineta electrică. Mai mult, el a fost fotografiat de multe ori alături de cei doi copii ai săi, și ei pe propriile lor trotinete. Kate Hudson este și ea un fan al trotinetelor, ea a fost surprinsă mergând pe o astfel de trotinetă pe trotuarele aglomerate din New York.  

În final, nu putem să nu amintim și de vedetele care au lăsat mașinile în parcare și au optat pentru mijloacele de transport în comun. De-a lungul timpului, în vagoanele din metroul newyorkez au fost văzuți Keanu Reeves, Rihanna, Jay Z sau Anne Hathaway și mulți alți actori și cântăreți.

(P) Articol realizat împreună cu airmotion.ro

Sursa foto: Andrea Raffin / Shutterstock.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here