5 parfumuri perfecte pentru tranziția între vară și toamnă

Prelungiți aerul de vacanță chiar dacă v-ați întors la birou

0

Zilele de vară sunt pe sfârșite, dar căldura de afară ne duce cu gândul la vacanță. Dacă sunteți în căutarea unei arome noi, vă recomandăm pentru această perioadă parfumuri proaspete, perfecte pentru tranziția între vară și toamnă. Iată care sunt acestea:

Apă de colonie Aqua Nymphae Intense Botanical Cologne, Le Couvent de Minimes, 227 Lei (Douglas)
O aromă florală proaspătă și delicată. Cu esență de lămâie de Argentina în vârf, trestie și absolut de osmanthus în mijloc și accente de papirus și de piper negru la bază, această creație vegană și în proporție de 87% origine naturală vă va transporta în grădinile din Couvent des Minimes.

Apă de toaletă Paris-Riviera, Chanel, 125 ml, 592 Lei (Chanel Băneasa)
Pentru o călătorie imaginară pe coasta franceză a Mediteranei, încercați Paris-Riviera de la Chanel, cu note de citrice în top, neroli și iasomie în centru și o bază de benzoină și lemn de santal.

Apă de parfum Fleur de Sable, Liquides Imaginaires, 100 ml, 870 Lei (Beautik)
Inspirată din povestea unei comori îngropate în vasta întindere a nisipului din deșert, această creație floral-condimentată cu bergamotă, piper roz, vetiver, elemi, paprika, piper negru, smirnă, orris și ambroxan este perfectă pentru serile de vară, pe pielea atinsă de soare. La întoarcerea din vacanță, vă va prelungi senzația de relaxare și binefacere.

Apă de parfum Pacific Lime, Atelier Cologne, 30 ml, 280 Lei
Cu arome de lime, cocos, mentă și eucalypt, Pacific Lime de la Atelier Cologne aduce un strop de exotism.

Apă de parfum Megamare, Orto Parisi, 100 ml, 725 Lei (Madison)
Un parfum aromatic acvatic, unisex, cu note sărate în vârf și curate la bază. Creatorul acestui parfum l-a dedicat bunicului lui, care își îngrijea grădina.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here