5 Party Looks

0
Chanel

Pentru ocaziile festive ale acestei luni, incercati machiaje pe care nu indrazniti sa le purtati in restul anului. BAZAAR va propune cateva optiuni cu care veti straluci cu siguranta la petreceri.

 

SMOKY SHADES

Donna Karan

Clasicul machiaj de party poate fi realizat cu negru, gri, albastru sau verde închis. “Concentrati cantitatea de culoare printre radacinile genelor si estompati gradual”, spune Adina Vlad, makeup artist. Pentru a fixa texturile care se intind usor, aplicati deasupra lor un fard pulbere de aceeasi culoare.

 

ORANGE TWIST

J. Mendel

Oranjul ce bate in auriu e potrivit pentru petrecerile rafinate. De la nuante de piersica in versiuni mate, la texturi ce capteaza lumina, de auriu pretios, accentuati pleoapa superiora. Dublati stratul de mascara la exteriorul ochilor, pentru un efect de alungire.

 

TWINKLE, TWINKLE

Chanel

 

Daca nu acum, cand? Chanel va propune focus in zona privirii: marcati pleoapele cu paiete indraznete. “Folositi un adeziv pentru a le lipi, fie ca aplicati un fard inainte, pe pleoape, fie ca le purtati simplu. Aplicati-le una cate una, cu penseta”, va recomanda Adina Vlad, makeup artist.

 

BITTEN LIPS

Louis Vuitton

Marni, Louis Vuitton, Oscar de la Renta. Rujul in culori profunde, precum berry, burgundy si carmin, a capatat in sezonul actual un twist de aplicare – mat si usor neuniform, ca si cand buzele ar fi fost muscate.  Un vibe interesant, mai ales daca pastrati tenul fara alte accente de culoare.

 

PRUNE DELIGHT

Nanette Lepore

Combinati nuanta prune (unul dintre cuvintele-cheie ale sezonului in materie de culori) cu nuante complementare (inspiratie Max Mara). Aplicati-le pe toata pleoapa sau creati un machiaj de tip cat eyes, cu linii alungite.

 

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here