5 preparate delicioase cu care să vă răsfățați în Luna Femeii

0

Pe buzele tuturor există deseori o întrebare arzătoare… ce mâncăm azi? Acasă, la birou sau în oraș, dilema există și opțiunile sunt numeroase, așa că, am venit cu o listă scurtă de preparate gustoase numai bune de încercat

Flying Pig

Deși Flying Pig este o tavernă urbană, specializată în preparate pe bază de porc iberic, de această dată vă vom recomanda un muschi de vită cu sos de carne și piure de cartofi cu trufe. O simfonie de gusturi și arome perfectă atât pentru un prânz copios cât și pentru o cină fină alături de un pahar de vin roșu și o gașcă de prietene.

Bibo Restaurant

Bibo Restaurant este un loc deschis de curând, ce a apărut ca extensie a succesului avut de food-truck-ul Bibo Burges. În cadrul restaurantului, in afară de burgeri mai puteți găsi și salată, coaste de porc, aripioare picante, dar și un tiramisu extraordinar. Dacă vreți să vă rezumați la preparatul-vedetă, încercați burgerul cu trufe ce mai conține și bacon, ciuperci, salată și un sos delicious. Bonus: chiflă este făcută cu cerneală de sepie și susan!

La Parter

La Parter este un bistro de asemenea nou deschis, după cum îi spune și numele, la parterul complexului rezidențial One Herăstrău Park, un loc cochet și intim, perfect pentru orice moment al zilei. Aici, vă recomandăm să încercați pulpa de rață confiată cu varză roșie și reducție de sos de carne.

Zen Sushi

Bine cunoscutul lanț de restaurante japoneze este unul dintre locurile de referință în București în materie de sushi însă de data aceasta noi vă provocăm să încercați supa ramen cu tăiței japonezi, carne de porc, legume și ou fiert. Este o specialitate locală, perfect gătită de către bucătarii restaurantului.

Sardin

Salată de caracatiță, caldă, fragedă și savuroasă. Tentaculele suculente sunt mai întâi perpelite pe grătar iar mai apoi trase în aceeași tigaie alături de cartof și roșii coapte plus un pic de rozmarin. La final, totul se montează într-o farfurie de salată, alături de niște baby spanac, ulei, sare și piper…iar noi recomandăm și puțină pudră de ardei iute.

Foto: prin amabilitatea restaurantelor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here