5 restaurante hip din Bucuresti de-ncercat in weekend

0
restaurante hip fdin Bucuresti GRAM

Dupa cum in moda exista tendinte si colectii apartinand anumitor curente artistice sau inspirate din anumite perioade, tot asa exista si directii in ceea ce priveste designul de interior, care se reflecta in ambientul restaurantelor recent aparute.

Tocmai de aceea astazi venim cu cateva recomandari de restaurante hip din Bucuresti, cu un design aparte si un meniu pe masura, ce merita vizitate.

 

Mahala – Calea Rahovei 147 – 153

restaurante hip din Bucuresti Mahala

Un restaurant cu un design precum meniul… romanesc reinterpretat, in perfecta armonie totodata si cu numele, Mahala. Spatiul restaurantului este unul eclectic, cu un aspect putin dezafectat la prima vedere insa atent reconditionat la o privire mai atenta, cu insertii de elemente clasice romanesti precum tapiteria canapelelor sau modelul coloanei lui Brancusi inserat pe o coloana a restaurantului. Preparatele sunt gustoase, meniul se schimba o data la ceva timp, iar preturile sunt in concordanta cu zona.

GRAM Bistro – Nicolae Titulescu 4-8 – parter America House

restaurante hip fdin Bucuresti GRAM

GRAM Bistro este un restobar cu usoare influente scandinave, cu un design industrial fusion, “incalzit” cu mai multe elemente din lemn si lumina discreta. Bucataria localului este una urbana, specificul fiind unul international, preparatele sunt savuroase, destul de variate iar raportul calitate – pret este in perfecta armonie. GRAM Bistro este deschis de luni pana duminica si este potrivit pentru orice moment al zilei: mic dejun, pranz sau cina. Tot la GRAM puteti incerca serile de after-work, unde veti gasi craft drinks si cocktailuri interesante pe care le puteti compune singuri dintr-o lista de ingrediente.

NUBA – Str. Grigore Gafencu 27

restaurante hip din Bucuresti NUBA

Designul restaurantului este unul fusion, cu elemente jungle-ish, influente mid-century si un setup inedit de lumini ce creaza o atmosfera aparte. NUBA a fost deschis anul trecut la aceasta adresa (avand si terasa de vara #NUBAsummervibes, la fel de interesanta ca design), iar in 2016 designul a fost upgradat si a fost creat si un bar elegant, odata cu semi-etajul nou infiintat in locatie. Meniul NUBA este unul asian-fusion cu influente peruane ce combina diverse arome si texturi iar selectia de vinuri si cocktailuri este una ofertanta. Restaurantul este deschis atat pentru cina cat si pe timpul pranzului, iar in serile de joi, vineri si sambata, au loc evenimente musicale cu live act-uri.

FUMETTO – Str. Buzesti 83

restaurante hip din Bucuresti Fumetto

FUMETTO este un exemplu de design interior apartinand curentelor art-deco si mid-century, avand elemente-cheie precum alama, oglinda sau marmura. Spatiul este compus din parter, care functioneaza ca resto-bar cu mese inalte si semi-etaj cu mese clasice pentru pranz sau cina. Meniul este unul italienesc, savuros, ingloband nu doar paste si risotto dar si peste, fructe de mare si antipasti diverse.

Uanderful – Calea Floreasca 240

restaurante hip din Bucuresti Uanderful

Un spatiu frumos, eclectic, primitor, situate in zona de nord a capitalei. Uanderful strange la un loc elemente diverse si le asaza impreuna intr-un mod armonios avand totodata o atmosfera calda datorita gamei cromatice folosite in decorararea sa. Meniul este unul variat in acord perfect cu elementele de design.

Citeste si: „Karl Lagerfeld va lansa un lant de hoteluri si cluburi”!

Foto: PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here