6 idei de cadouri perfecte pentru cea mai bună prietenă

0
cadouri

Deși vă cunoașteți de foarte mult timp și vă împărtășiți toate secretele, de fiecare dată te trezești pusă în încurcătură când trebuie să alegi un cadou pentru cea mai bună prietenă a ta. Și nu neapărat pentru că nu știi ce îi place și ce își dorește, ci este greu să te decizi care ar putea fi cadoul perfect pentru ea.

Dacă și acum te afli într-o astfel de situație și deja simți că timpul te presează, îți oferim în cele ce urmează câteva sugestii după care să te ghidezi și să găsești astfel ideea potrivită pentru cadoul perfect.

O trusă de machiaj pe gustul ei

În calitate de cea mai bună prietenă, cunoști, desigur, preferințele ei în materie de make-up și știi ce machiaj i s-ar potrivi cel mai bine. E imposibil să nu fi intrat vreodată împreună într-un magazin de cosmetice și să nu-ți fi mărturisit că îi place o trusă de machiaj și cât de mult și-ar dori-o. Dacă ai reținut toate detaliile, problema este ca și rezolvată și nu-ți rămâne decât să te întorci la acel magazin și să cumperi trusa pe care știi că și-o dorește. În mod sigur, acest cadou va fi pe placul ei și se va bucura nespus când va constata că i-ai reținut dorința.

O plachetă personalizată

Cea mai bună prietenă pune întotdeauna preț pe valoarea sentimentală a unui cadou, astfel că, în loc să cutreieri magazinele pentru a-i cumpăra ceva scump, mai bine comandă cadouri personalizate pentru femei. Îți propunem o plachetă realizată cu mult bun gust, inscripționată cu un mesaj special sau cu câteva versuri care știi că îi plac. Pentru aniversarea prieteniei voastre este foarte potrivită și o fotografie frumos înrămată care vă arată împreună, într-un moment special.

Un tricou haios

Dacă prietena ta este o fire veselă și non-conformistă, un astfel de cadou i se potrivește perfect. Caută un model care să arate cât mai haios sau care să aibă inscripționat un mesaj amuzant, iar pentru mai multă originalitate poți comanda unul special pentru ea.

O bijuterie care să-i amintească de tine

Bijuteriile sunt un accesoriu nelipsit din recuzita oricărei femei și se numără totodată printre cele mai apreciate cadouri. O brățară, un colier sau o pereche de cercei sunt cele mai potrivite bijuterii pe care le poți dărui prietenei tale. În funcție de gusturile ei, alege bijuterii din metal prețios sau handmade, care au un farmec aparte, deși nu costă atât de mult.

Produse de îngrijire personală

Îngrijirea personală constituie o preocupare de bază pentru orice femeie, iar investițiile în produse folosite în acest scop nu sunt deloc neglijabile. Dacă vrei să-i faci un astfel de cadou, nu alege un produs banal pe care și-l poate cumpăra oricând, încearcă să găsești ceva cât mai special. O cremă de corp cu calități deosebite sau un ulei de baie cu ingrediente exotice sunt doar câteva idei care să te inspire.

O pijama pufoasă

Chiar dacă nu se va putea etala în public cu cadoul primit de la tine, prietena ta va aprecia acest accesoriu util, confortabil și amuzant. La modă sunt acum pijamalele tip salopetă, într-o varietate de culori și modele. Materialul este moale și pufos, ceea ce face sa somnul să fie foarte odihnitor, iar acest lucru îl va aprecia în mod special.

Alternativ, poți alege o cămașă de noapte confortabilă și sexy, dacă știi că prietena ta preferă mai mult un acest accesoriu.

Ține cont permanent că rolul unui cadou este în primul rând acela de a aduce bucurie persoanei care îl primește și mai puțin acela de a impresiona. De aceea nu trebuie să te preocupe în mod special valoarea cadoului, ci calitatea sa și semnificația pe care o reprezintă pentru persoana care îl primește.  

  

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto:pixabay

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here