6 măști de față cu efect antiage

Oferiți pielii un tratament luxos fără să ajungeți la salonul de înfrumusețare

0
Asai

Iubim măștile de față de celuloză. Aceste monodoze de terapie facială, al căror trend a pornit din Coreea, conferă pielii o îngrijire intensă în mai puțin de 30 de minute, fiind aproape la fel de eficiente ca un tratament la salon. Iată 6 măști de față cu efect antiage care vor împrospăta instant tenul, vor netezi ridurile și vor conferi luminozitate:

Youth Junkie, Foreo, 95 Lei
Infuzată cu colagen, ameliorează liniile fine și ajută la restaurarea pielii mature, oferindu-i un aspect mai ferm, mai tânăr. Activată prin dispozitivele de masaj UFO și UFO mini, formula coreeană bogată îmbunătățește elasticitatea, reduce liniile fine și ridurile și reînvigorează fața. Youth Junkie acționează optim asupra pielii uscate și care prezintă primele semne ale îmbătrânirii. Untul de shea, uleiul de jojoba și de măsline din formulă fac acest amestec coreean să fie extrem de hrănitor. Aminoacizii din colagen restaurează aspectul tânăr al pielii prin creșterea elasticității și nivelului de hidratare a pielii, iar vitamina E finalizează cu protecție împotriva radicalilor liberi care pot accelera procesul de îmbătrânire.

Lift-Mask, Filorga, 99 Lei (Douglas)
Conferă dublu efect, de reconturare a trăsăturilor și restructurare a pielii. Integrat pentru prima dată la Laboratoarele Filorga într-o mască, procedeul Plasmatic Lifting Factors (Factori de Lifting Plasmatici) asociază factori celulari, colagen și acid hialuronic pentru a reîntineri în mod vizibil tenul.

Collagen Firming Fiber Mask, Neogen, 19 Lei (Douglas)
Această mască intensivă, infuzată cu colagen, conferă fermitate și elasticitate pielii.

 

Mască antirid More Than Seanol Jayjun, 17 Lei (Farmacia Tei)
Masca în 3 pași are puternic efect anti-rid, este formulată cu extract de Ecklonia Cava (alga marina de culoare maro), cunoscut sub numele de Seanol, un puternic antioxidant.
Pasul 1 – serumul conține extract de Ecklonia Cava, este un tip de antioxidant ce conferă vitalitate, reduce ridurile datorită adenozinei, crescându-i în același timp luminozitatea.
Pasul 2 – realizată cu Seanol, masca oferă suport antioxidant, nutrienți și vitalitate pielii.
Pasul 3 – cremă conține extract de Ecklonia Cava, reduce ridurile din jurul ochilor, crește rezistența pielii și o revitalizează.

Mască hidratantă cu Ceramide Mascure, Missha, 14 Lei (Farmacia Tei)
Formula este ideală pentru pielea uscată și lipsită de vitalitate, oferind hidratare în profunzime și de durată. Ceramidele cresc umiditatea și rezistența pielii.

Mască anti-aging pentru ochi cu secreție fermentată de melc, TonyMoly, 20 Lei (Farmacia Tei)
Această mască anti-îmbătrânire pentru zona ochilor conține o esență intensă extrasă din secreția melcilor, ce hidratează, catifelează, repară și întărirește pielea. Formula are la bază extract de melc fermentat cu aur, dezvoltat aproximativ șase luni, pentru beneficii maxime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here