6 palete de machiaj pe care le iubim acum

Creați look-uri elegante rapid cu aceste kit-uri de înfrumusețare

0
Tom Ford

Vreți să obțineți un machiaj care să vă accentueze privirea și să vă confere o alură elegantă? Pentru zi, vă recomandăm nuanțe neutre: bej, maro, taupe, rose, etc. Pentru machiajul de seară, adăugați un plus de dramatism cu nuanțe mai închise, fumurii. Iată 6 palete de machiaj pe care le iubim acum:

Paletă Les 4 Ombres Multi Effect Quadra Eyeshadow, nuanța Noir Supreme, Chanel, preț la cerere 
Inspirată din culorile Parisului și cromatica specifică brandului (negru, alb și tonuri derivate), perfectă pentru crearea unui machiaj de tipul smokey eyes. Textura ce alunecă ușor permite o aplicare fără efort, iar intensitatea pigmenților garantează un efect durabil și spectaculos al machiajului.

Paletă 5 Couleurs Eyeshadow Fall Look, nuanța 977 Glorif-eye, Dior, 311 Lei
O armonie de nuanțe de gri și mov, iluminate de nuanța centrală de albastru precum cerul. O paletă pentru un machiaj îndrăzneț.

Emphasize Eye Design Palette, Kevyn Aucoin, 195 Lei (Douglas)
O paletă versatilă de farduri, ce include atât nuanțe mate, cât și satinate și o nuanță inovatoare, cremoasă, pentru a crea linii ca de tuș, sau pentru a fi aplicată integral pe pleoapă.

City Mini Palette, Maybelline New York, 60 Lei
Nuanțe de bej, rosé și șampanie pentru un machiaj ușor de realizat, chiar și în taxi.

Beau Regard 4-în-1 Eyeshadow Palette, Bourjois, 79 Lei
oferă 8 nuanțe îndrăznețe și strălucitoare, potrivite pentru fiecare subton al pielii. Paleta conține atât nuanțe mate, cât și sidefate, ce pot fi folosite ca bază, umbre și iluminator. Formula intens pigmentată este ușor de aplicat și se estompează la fel de ușor. De asemenea, paleta conține în interior o pensulă cu două capete, pentru aplicarea și difuzarea fardului, respectiv conturarea ochilor. N°1 Place de l’Opera Rose Nude Edition conține o selecție de opt nuanțe în tonuri nude și delicate, oferind numeroase efecte pentru o frumusețe irezistibilă.

Paletă Naked Honey, Urban Decay, 244 Lei (Sephora)
Cea mai nouă paletă din gama Naked are 12 nuanțe de farduri ce vă vor ajuta să creați look-uri irezistibile. Ea îmbină texturi mate și strălucitoare, metalice, în nuanțe aurii, de ambră sau de ciocolată pe care le puteți aplica folosind pensulă cu două capete din dotare.

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here