6 produse pe care să le utilizați vara pentru a vă păstra culoarea părului intactă

Protejați culoarea părului cu un arsenal potrivit de produse

0

Dacă, în ceea ce privește părul în culoare naturală, nevopsit, soarele acționează blând, deschizându-i nuanța și conferindu-i un aer de vacanță, în privința celui vopsit el poate acționa agresiv, degradându-i culoarea și textura foarte rapid. Astfel, atât în timpul vacanțelor, cât și la încheierea lor, este important să folosiți produse care să mențină culoarea cât mai fidel și să vă păstreze textura părului în cea mai bună formă. Iată 6 produse pe care să le utilizați vara pentru a vă păstra culoarea părului intactă.

1. Balsam Brilliant Brown, Parusan, 39 Lei
Formula delicată cu pigmenți castanii din gama de îngrijire Parusan Brilliant Brown (șampon și balsam) intensifică nuanța părului, conferind totodată vitalitate și luminozitate. Pigmenții coloranți acționează la fiecare spălare, iar combinația de ingrediente împotriva căderii părului susține creșterea și regenerarea părului. Parusan Brilliant Brown Șampon și Parusan Brilliant Brown Balsam sunt recomandate pentru părul castaniu vopsit și natural.

2. Spray pentru strălucire Spark Up, Londa Professional, 46 Lei
Un spray de strălucire este primul ajutor pe care îl puteți acorda părului, dacă acesta a devenit tern, uscat și deteriorat. Acest produs sporește efectul culorii, adăugând un plus de intensitate. Spray-ul pentru strălucire Spark Up poate fi folosit pentru orice tip de păr. Este un spray fără fixare, care conferă strălucire fără a încărca părul și conține filtru UV.

3. Cremă leave-in Structure Repair, Maria Nila, 103 Lei (profihairshop.ro)
Hrănește, protejează părul și previne despicarea firelor. Tratamentul Structure Repair Leave In Cream se folosește înainte de uscarea părului cu foehnul și nu se clătește. Gama Structure Repair de la Maria Nila are la bază ingrediente fortifiante precum alge, ce repară părul degradat și tern pentru a-i reda strălucirea și hidratarea. Toate produsele Maria Nila conțin Color Guard Complex, care protejează părul și reduce pierderea culorii datorată spălării, căldurii, razelor UV și radicalilor liberi.

4. Balsam Invigo Nutri – Enrich, Wella Professionals, 49 Lei
După expunerea la soare, părul are nevoie de o îngrijire intensă de refacere a structurii și a echilibrului hidric natural. Folosiți un produs care să ajute la repararea structurii interioare și să ofere stabilitate și hidratare, cu vitamina B5/ Panthenol și aminoacizi. Balsamul Invigo Nutri – Enrich ajută la descurcarea părului și îi oferă nutriția indispensabilă, pentru a fi frumos și sănătos.

5. Cremă leave-in cu protecție termică Keep Me Vivid, Matrix, 50 Lei
Cum trendurile părului în nuanțe îndrăznețe au luat cu asalt piața în ultimii ani, dacă vreți să experimentați nuanțe de roz, fuchsia sau altele mai puțin obișnuite, le puteți întreține cu noua gamă Keep Me Vivid de la Matrix, a cărei tehnologie promite păstrarea culorii proaspete pentru 21 de spălări.

6. Mască Phytomillesime, Phyto, preț la cerere
Masca pentru păr Phytomillesime contribuie la o regenerarea intensă a firului de păr, conferind vitalitate și strălucire prin formula îmbogățită cu unt de argan. Produsele Phytomillesime sunt disponibile în Farmaciile Help Net.
Mască Phytomillesime, Phyto, preț la cerere

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here