6 produse pentru reîntinerirea pielii pe care ar trebui să le încerci

Începe sezonul de toamnă pregătită cu acești aliați ai tenului tău

0
produse pentru reîntinerirea pielii
Foto backstage: Proenza Schouler

Pielea ta arată deshidratată, cu riduri proaspăt apărute și cu alte imperfecțiuni? Întâmpină noul sezon cu cele mai performante produse pentru reîntinerirea pielii, ca să îi oferi un boost de energie, hidratare, atât de necesară după sezonul cald, și un scut împotriva radicalilor liberi. Iată 6 produse pentru reintinerirea pielii pe care ar trebui să le încerci.

Plus de hidratare

Cu o formulă ce conține până la 99% ingrediente naturale, noua gamă Hydraderm de la Académie se adresează tuturor tipurilor de ten, care au o nevoie unică: hidratarea. Produsele din această linie conțin extract din măr. Gama propune un serum universal cu acid hialuronic, ce poate fi folosit pe orice tip de ten, și creme cu texturi diferite, potrivite fiecărui tip de ten – gras, normal sau mixt, uscat sau îmbătrânit.
Serum Hydraderm, Académie, preț la cerere (TopLine)

Multitasking

Combate semnele îmbătrânirii pielii cu una dintre cele mai cunoscute și iubite creme de față de la Kiehl’s, acum cu o formulă îmbunătățită. Trei ingrediente potente sporesc eficacitatea acestui produs: vitamina A fitomimetică, extract din ciuperca Chaga și ProxylaneGX. Crema inovatoare garantează fermitate, ridicarea trăsăturilor căzute, netezime, uniformizare a nuanței pielii, luminozitate și hidratare.
Cremă Super Multi-Corrective, Kiehl’s, 310 Lei

Soluții rapide

Stilul de viață stresat își pune amprenta asupra pielii tale, care este deshidratată și dezvoltă imperfecțiuni? Acordă primul ajutor tenului cu o mască cu efecte rapide și vizibile. Noile Aqua Bounce, Aqua Glow și Aqua Pure, produse de tip sheet masks, sunt infuzate cu Life Plankton Water, o formulă exclusivă Biotherm, și cu ingrediente care țintesc fiecare nevoie a pielii: acid hialuronic pentru un plus de hidratare, regăsit în Aqua Bounce, vitamina C pentru luminozitate, în masca Aqua Glow, și acid salicilic, în Aqua Pure, cu efecte de reducere a coșurilor și inflamațiilor pielii.
Mască Aqua Bounce, Biotherm, 38 Lei

Privire proaspătă

Pe pielea ta trăiește un ecosistem benefic de microorganisme numit microbiom, iar echilibrul său este esențial pentru sănătatea și aspectul plăcut al ei. Serul Advanced Génifique întărește microbiomul pielii, prin formula sa îmbogățită cu un complex de 7 fracțiuni pre- și probiotice, care oferă substanțe nutritive esențiale pentru microbiomul pielii. Cel mai nou produs din gama Génifique este concentratul pentru ochi și gene Génifique Yeux Light-Pearl, ce reduce semnele de oboseală și de îmbătrânire prematură din această zonă sensibilă a feței.
Serum Génifique Yeux Light-Pearl, Lancôme, 319 Lei

Tura de noapte

Îngrijirea feței înainte de culcare este esențială pentru reîntinerirea pielii. Acest serum cu textura ușoară și absorbție rapidă combate semnele vizibile de îmbătrânire, hidratează profund și reface tenul, datorită formulei cu extract exclusiv din copacul de mătase persan, antioxidanților și moleculelor de acid hialuronic.
Serum Iconic Radiant Reborn, Bynacht, 950 Lei (Madison)

Colaj: Tudor Șmalenic
Foto: Imaxtree, PR

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here