6 serumuri de introdus în rutina zilnică acum

0

Crema zilnică nu este suficientă pentru a-ți păstra pielea proaspătă, mai ales când semnele îmbătrânirii încep să apară. Serumurile și produsele concentrate, cu ingrediente active, țintesc nevoi diferite ale pielii și acționează în profunzime. Iată 6 serumuri de introdus în rutina zilnică acum

Serum Active Botanical Serum, Vintner’s Daughter, 925 Lei (Madison)

Un serum ultra-premiat, cu multiple acțiuni de corectare și tratament, realizat din 22 ingrediente active botanice. 5-6 picături aplicate pe ten vor conferi pielii tot ce are nevoie pentru un aspect luminos, neted, ferm, uniform.

Serum Pure Shots Y Shape, Yves Saint Laurent, 420 Lei

Un serum infuzat cu peptide si smochine Barbary din Maroc, ce susțin fermitatea pielii. În urma aplicării, conturul feței va fi îmbunătățit, iar efectele vizibile ale poluării vor fi reduse. Aplică produsul dimineața și seara înainte de crema hidratantă.

Concentrat pentru ochi și gene Génifique Yeux Light-Pearl, Lancôme, 319 Lei

Formula sa contribuie la contracararea semnelor de oboseală, lăsând pielea să arate odihnită și reîmprospătată. De asemenea, are și efect anti-rid, oferind substanțe nutritive ce susțin regenerarea naturală a pielii.

 Serum Post Laser And Procedure Ultra Repair, Bynacht, preț la cerere (Madison)

Complexul Bynacht Super7 cu șapte extracte de plante și fructe are un efect de refacere a nivelurilor de colagen din straturile profunde ale pielii, beneficii antiinflamatoare, anti-oxidative și protectoare la suprafață. Îmbunătățește aspectul pielii predispuse la pete sau îmbătrânire prematură, astfel încât te vei trezi cu un ten înfrumusețat peste noapte.

Ser cu acid hialuronic, urea și extract de cătină, NN Natural Nutrition, 145 Lei

Ultrahidratant, serumul reglează activitatea celulară, neutralizează acțiunea radicalilor liberi, încetinește semnificativ procesul de îmbătrânire și are un efect de lifting semnificativ.

Concentrat AG Microsilver, Doctor Babor Pro, preț la cerere (Top Line)

Perfect pentru calmarea pielii iritate, Doctor Babor Pro AG Microsilver Concentrate cu Microsilver activ și Neuroxyl ajută la întărirea propriilor apărări naturale ale pielii. Roșeața și senzațiile de mâncărime vor fi reduse în mod vizibil.

Sursa foto: Imaxtree, PR
Colaj: Tudor Șmalenic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here