60 de lucrări vor fi scoase la prima licitație online Ans Azura pentru susținerea artiștilor din Europa Centrală și de Est

0

ANS AZURAprima platformă digitală dedicată artei din Centrul si Estul Europei și Orientul Mijlociu anunță întâia licitație live în data de 2 decembrie, ora 19:00 EET, ce va putea fi urmărită pe ansazura.com.

Reunite sub numele „O Perspectivă Diferită. Epoca Postbelică în Arta Europei Centrale și de Est” lucrări semnate de artiști consacrați printre care: Magdalena Abakanowicz, Ion Țuculescu, Adrian Ghenie, Geta Brătescu, Horia Damian, Ivan Kozaric, IRWIN, Boris Demur, Jan Ziemski, Julie Knifer, Rafal Bujnowski, Aleksandar Srnec, Imre Bak, Wilhelm Sasnal și Jannis Kounellis vor fi disponibile pentru achizitie in cadrul licitației pentru iubitorii și colecționarii de artă din întreaga lume.

Geta Bratescu

Platforma Ans Azura va aduce laolaltă cei mai importanți artiști din regiunea CEE. Parte dintre lucrările expuse aici participă pentru prima dată la o licitație publică.

Adrian Ghenie

Lucrările, evaluate la peste 2 milioane de Euro și curatoriate de specialiștii Ans Azura, vor putea fi licitate online începând cu data de 29 Noiembrie, ora 8:00 EET și live in data de 2 decembrie, incepând cu ora 19:00 EET, în cadrul unui eveniment transmis exclusiv pe ansazura.com.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here