7 fonduri de ten de testat acum

Cele mai performante formule, care înfrumusețează și protejează pielea

0

Fondul de ten poate fi cel mai bun prieten al pielii. Formulele nou lansate pe piață conțin ingrediente hidratante, antioxidanți și ecran de protecție solară și, în cele mai multe dintre cazuri, acoperirea lor poate fi ajustată, prin aplicare, pentru a vă ajuta să obțineți rezultatul pe care vi-l doriți. Indiferent că obișnuiți sau nu să folosiți fond de ten pentru machiajul tenului, aceste produse merită să vă capteze atenția

1. Dior Forever, Dior, 257 Lei

Programul de lucru nu are întotdeauna doar 8-9 ore, iar pentru retușuri poate că uneori nu aveți timp. Pentru zilele încărcate, asigurați-vă că machiajul se păstrează intact de dimineața până seara, folosind acest fond de ten cu acoperire medie spre ridicată și finisare mată. Cu extract hidratant de panseluță, care lasă pielea catifelată, și extract de măceșe, care o protejează de agresiunile mediului, acționează ca un produs de machiaj și de îngrijire în același timp.

2. Les Beiges Water-Fresh Tint, Chanel, 317 Lei

Dacă nu vă place să purtați prea mult fond de ten, preferând prospețimea naturală, vă propunem acest fond de ten ultra lejer din gama Chanel Les Beiges. Lucia Pica, director global de creație în machiaj și design de culoare (Global Creative Makeup and Color Designer), a creat o formulă aerată, care lasă pielea să respire și o îmbracă într-un văl aproape imperceptibil. „Textura fresh, acvatică și ultra-fină devine una cu frumusețea naturală a pielii, pentru un rezultat subtil și luminos”, spune expertul.

3. MineralBlend, Vichy, 83 Lei

Lăsați pielea să respire cu noul fond de ten hidratant MineralBlend, cu o acoperire lejeră, ce oferă un aspect natural. Produsul este hipoalergenic, îmbogățit cu apă termală mineralizantă Vichy, pigmenți minerali și acid hialuronic. Produsul este disponibil exclusiv în farmacii, în patru nuanțe.

4. Glow Perfection Foundation, Sephora Collection, 75 Lei

Acoperiți pielea cu un strat luminos, care va da impresia de prospețime. Acest fond de ten oferă o acoperire medie, ce durează până la zece ore.

5. Fond de ten L’Essentiel, Guerlain, 260 Lei

Departe de a fi un simplu produs de machiaj, noul L’Essentiel de la Guerlain oferă un cocktail de elemente care hidratează și protejează pielea, încetinind procesul de îmbătrânire. Încapsulat într-o sticlă aparte, produsul conține 97% ingrediente naturale, probiotice și antioxidanți, care contracarează efectele poluării și luminii albastre, în timp ce conferă un văl fin ce uniformizează și luminează chipul.

6. Double Wear Soft Matte, Estee Lauder, 217 Lei

Clasicul Double Wear este unul dintre cele mai bine vândute fonduri de ten, dar noi vă propunem pentru sezonul cald această formulă mai lejeră, o reinterpretare cu finish mat. Produsul reduce aspectul porilor și imperfecțiunilor, fără să încarce. Este infuzat cu acid hialuronic concentrat, pentru a catifela pielea și a-i conferi confort.

7. Multi-Use Sculpting Concealer, Too Faced, 62 Lei (Sephora)

Dacă nu vă place să folosiți fond de ten, utilizați acest corector în zonele întunecate ale feței și uniformizați bine. Produsul iluminează și camuflează imperfecțiunile, poate fi utilizat și pentru conturarea subtilă a trăsăturilor, oferă hidratare, netezire și permite o acoperire graduală, după preferințe.

Citiți și: „In focus: noile fonduri de ten”!

Foto: Imaxtree, Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here