7 lucruri de achiziționat în luna aprilie

0
7 lucruri de achizitionat in aprilie

Începutul unei noi luni este cea mai bună scuză pentru noi achiziții, fie că este vorba de o suită de piese cheie care vor oferi un revival garderobei de primăvară sau pur si simplu un album care abia așteptați să apară.

Mai jos aveți wishlist-ul nostru pentru luna aprilie. Sperăm să vă inspire!

Matisse Cut-Outs, de Gilles Néret, Xavier-Gilles Néret, Ed. Taschen, taschen.com, 30 Euro

Un album care prezintă guașele decupate, realizate de pictorul Henri Matisee în ultima parte a vieții sale. Cu această ocazie puteți descoperi un istoric complet al acestei tehnici inventate de artist printr-o serie de fotografii rare ale unor fotografi precum Henri-Cartier Bresson, F.W.Murnau, dar și textele poeților Louis Aragon, Georges Duthuit.

Pantaloni Prada, Mengotti, 4.236 Lei

Optați pentru o pereche de pantaloni drepți cu curea în talie, de inspirație anii 60, într-o culoare vibrantă de roșu. îi puteți asocia lejer cu o helancă cu imprimeu grafic pentru a sublinia vibe-ul retro.

Brățară Gucci, 1.777 Lei

Un accesoriu artizanal din rășină, precum această brățară în formă de șarpe va oferi un plus de șarm oricărei ținute.

Geantă Jil Sander, matchesfashion.com, 1.175 Euro

De dimensiuni medii, cu o linii curate și o formă sculpturală, iată un accesoriu de efect care scoate orice outfit din anonimat.

Pantofi Gucci, 4.019 Lei

Ne-am îndrăgostit de acești loafers cu platformă, atât de ușor de purtat cu o pereche de pantaloni evazați, deasupra gleznei sau o rochie midi cu imprimeu floral minuscul.

Cămașă COS, 590 Lei

Cum nu ne plac cămășile banale, ne-am oprit asupra unei variante cu linii minimale și guler supradimensionat într-o nuanță intensă de albastru.

Cercei Burberry, 1.790 Lei

Nimic mai cool decât o pereche de cercei cu o formă neobisnuită, precum capul sculptat al unei păpuși din porțelan. De alăturat unei rochii mini, din doc, cu mânecă lungă, în formă de A.

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor, Colaj: Tudor Șmalenic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here