7 lucruri surprinzatoare pe care barbatii le considera irezistibile la o femeie

0
femeia irezistibila

O lenjerie sexy, o atmosfera care pulseaza a romantism, cateva mesaje indraznete pe telefon, toate pot fi scantei pentru a starni interesul unui barbat. Dar exista si lucruri mai putin evidente pe care le-ati putea face si care se pot dovedi irezistibile pentru sexul opus. Unii barbati vor mai multa indrazneala si atitudine, altii cauta sa fie ei cei care domina in orice situatie, iar altii cauta pur si simplu sa fie luati prin surprindere. In price caz, oricat am crede altceva, barbatii pot fi imprevizibili atunci cand e vorba de gusturi, motiv pentru care si lucrurile care ii atrag la o femeie pot fi surprinzatoare.

7 lucruri surprinzatoare pe care barbatii le considera irezistibile la o femeie:

  1. Nervii

Nu trebuie sa va ganditi la crizele nervoase care v-ar face sa daramati usi si pereti in calea voastra. Ne referim aici doar la momentele de intensitate si de atitudine exprimata intr-un mod puternic. Stiti la ce ne referim, pentru ca fiecare dintre voi a avut si are in continuare astfel de episoade. Aceste momente se pot dovedi irezistibile pentru un barbat, care va va admira pentru personalitatea de care dati dovada.

  1. Sportul

Nici nu v-ati fi gandit ca e posibil, nu? Sala de sport inseamna de multe ori efort, transpiratie, haine uzate, par deranjat, fara machiaj si, per total, multe aspecte pe care de multe ori le veti putea considera respingatoare, nu? Din perspectiva unui barbat, lucrurile nu stau chiar asa. Sportul este sexy, mai ales atunci cand o femeie intra intr-o activitate preferata mai mult de barbati. Imaginati-va cum in aceasta iarna va urcati pe o astfel de placa de snowboard si coborati cele mai spectaculoase partii. Lasati-va parul liber si bucurati-va de privirile tuturor barbatilor din jurul vostru. Vor fi pline de admiratie.

  1. Parul ciufulit

Si apropo de par liber. De ce petrecem zilnic atat de mult timp ca sa-l facem sa arate impecabil, cand in realitate un par deranjat sau ciufulit va atrage imediat atentia unui barbat? Cu prima ocazie cand va veti trezi intr-o astfel de situatie, in loc sa cautati rapid prima toaleta, aruncati un ochi in jur sa vedeti cum sunteti privita de sexul opus.

  1. Intrumentele muzicale

Si in general orice fel de activitate artistica. De fiecare data cand o persoana va canta la un instrument, fara sa foloseasca niciun fel de truc de make-up sau vestimentar, va fi considerata irezistibila de catre orice barbat.

  1. Hainele de barbat

Nu insinuam nimic aici, dar o femeie imbracata mai barbateste va ridica multe sprancene de admiratie din partea barbatilor. In primul rand va fi rasplatit curajul de a iesi din zona de confort.

  1. Aluzii si gesturi

O banana nu este sexy. Un barbat care mananca o banana? Nici asta nu este sexy. O femeie care mananca o banana va fi mereu sexy. Asta este destul de evident, motiv pentru care am lasat-o mai spre final.

  1. Reprizele de stretching

Fie ca vorbim de yoga sau de stretching pur si simplu acasa sau oriunde altundeva, aceste reprize vor atrage imediat atentia barbatilor din jur. Uitati aici cateva sfaturi utile daca sunteti pasionata de yoga.

Ce exemplu dintre cele enumerate mai sus vi s-a intamplat sa se adevereasca?

 

Sursa foto: Shutterstock / Copyright: DKSStyle

(P) Articol realizat împreună cu Biciclop

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here