7 parfumuri de nișă de purtat acum

0
parfumuri de nișă de purtat acum

Faceți ordine printre parfumurile pe care le aveți. Care sunt cele pe care le iubiți și purtați cu adevărat? Dacă v-ați plictisit de cele existente deja în colecție și pur și simplu vă doriți ceva nou, care să vă cucerească și să vă reprezinte personalitatea, vă recomandăm să faceți o vizită unor parfumerii de nișă.

În aceste magazine specializate veți întâlni creații despre care poate nu ați auzit încă. Testați-le pe piele și e posibil să vă placă atât de mult încât să nu vă mai doriți să vă întoarceți la cele pe care le purtați înainte. Am făcut o selecție a celor mai noi lansări ale acestei luni. Iată care sunt acestea:

Apă de parfum Daringly Different, Diana Vreeland, 1650 Lei (Elysée)

Din colecția aceleia care a fost, cu siguranță, una cele mai iubite figuri în istoria Harper’s Bazaar, nu putea lipsi un parfum cu note de piele, stânjenel, trandafir, lemn de agar (oud) și boabe de tonka, o creație puternică, pudrată, perfectă pentru o persoană independentă așa cum a fost și Vreeland.

Extract de parfum Hysteric, Laurent Mazzone, 100 ml, 1860 Lei (Obsentum)

Să spunem doar tiramisu, whiskey, boabe de cafea și boabe de cacao – nu este vorba despre un desert propriu-zis, ci despre acordurile dintr-un parfum greu de ignorat, o plăcere calorie-free pentru care nu trebuie să aveți niciun proces de conștiință.

Apă de parfum In The Wood For Love, Roos&Roos, 50 ml, 950 Lei (Beautik)

Cu un titlu ce face referire la unul dintre cele mai apreciate filme din ultimii 20 de ani (In The Mood For Love), această creație semnată Roos&Roos cu violetă, scoarță de cedru, paciuli și rădăcină de vetiver vă va transpune într-o pădure de poveste și vă va conferi relaxarea de care aveți nevoie într-o zi aglomerată.

Apă de parfum Eleventh Hour, Byredo, 50 ml, 550 Lei (Madison)

Cum miroase sfârșitul lumii? Plecând de la ideea că oamenii se vor ascunde în munți, în locurile greu accesibile, creatorul acestui parfum a realizat un blend de piper și citrice din Nepal, smochină sălbatică, tonka bean și lemn de cașmir, ce sugerează echilibrul.

Apă de parfum Honeysuckle and Honey, Jo Malone, 100 ml, 500 Lei (Obsentum Băneasa)

Trei ingrediente vă ispitesc în acest parfum: davana, o plantă cu aromă de lemn-dulce, caprifoi și mușchi. Toate acestea vă vor transpune într-o grădină parfumată, unde veți uita de asprimea sezonului rece.

Apă de parfum N°II Jardin Des Sens Eau de Parfum, Eisenberg, 50 ml, 549 Lei (Douglas)

Acest parfum floral-oriental cu lămâie, fructe, iasomie, esențe de lemn și chilimbar este un reminder perfect al vacanțelor pe coasta mediterană sau un motiv în plus pentru a vă planifica una.

Citiți și: “Diana Vreeland, împărăteasa modei, şi colecţia exclusivistă de parfumuri pe care a inspirat-o”!

Colaj: Tudor Șmalenic; Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here