8 balsamuri pentru buze uscate

Oferiți buzelor un strat hrănitor, confortabil și protector

0
balsamuri pentru buze uscate

Indiferent de anotimp, buzele au tendința să se usuce, și pentru a evita starea de disconfort, dar și aspect neplăcut pe care îl pot căpăta, vă recomandăm să păstrați un balsam la îndemână întotdeauna, cu care să le oferiți hidratarea de care au nevoie.

De la versiuni luxoase, în ambalaje cu design prețios, până la variante basic, naturale, sau de la produse care lasă un strat aproape invizibil până la balsamuri pentru buze care oferă culoare mai intensă, acestea sunt produsele noastre preferate.

Balsamuri pentru buze uscate, ideale pentru această perioadă

Rouge Coco Baume, Chanel, preț la cerere

Un produs care catifelează și conferă un luciu discret. Conține un complex de hidratare (din esteri naturali, uleiuri vegetale, fitoceramide) și amino-ceramide care repară buzele și asigură hidratare de până la opt ore.

Lip Glow To The Max, Dior, 180 Lei

Datorită tehnologiei Color Reviver, formula acestui balsam reactionează în funcție de nivelul pH-ului buzelor fiecărei persoane și dă o nuanță pigmentată, naturală. Confortul este asigurat de untul de mango din compoziție, ce asigură o hidratare optimă de până la 24 de ore.

Baume de Rose Le Stick, By Terry, 133 Lei

Dacă sunteți fanele clasicului Baume de Rose, dar nu vă încântă să aplicați produsul cu degetele, această variantă este ceea ce vă trebuie. Conține unt de shea, ceară esențială de flori de trandafir, ceramide și vitamina E cu proprietăți de hidratare, netezire și oferă un finish lucios.

Le Rose Perfecto, Givenchy, 167 Lei (Sephora)

Cu extract de piper roz, Le Rose Perfecto are un efect de volumizare a buzelor și, datorită untului de shea, le hidrează. În plus, potențează gradual nuanta naturală a buzelor, datorită unui complex ce interactionează cu PH-ul lor natural. Balsamul se regăsește într-un ambalaj luxos de piele.

Volupté Plump-In-Color, Yves Saint Laurent, 166 Lei

Un balsam de buze multitasking care volumizează și hidratează buzele datorită ingredientelor ca uleiul de piper, acidul hialuronic și uleiul de cocos.

Flower Balm, Winky Lux, 72 Lei

Un produs de buze aparte care, dincolo de formula hidratantă pe bază de cocos și de proprietatea de a pigmenta buzele natural, vă va impresiona prin design. El conține o crizantemă veritabilă în interior.

Love Oil, Kiehl’s, 89 Lei

Acest ulei de buze hidratant cu formulă lejeră hidratează și hrănește buzele, printr-un amestec de ulei de cocos, ulei de moringa și extract de acerola.

Balsam de buze antiaging Cattier, 25 Lei (biobeauty.ro)

Cu uleiuri organice de măsline, jojoba, cacao și baobab, menține hidratarea, îngrijește și protejează împotriva factorilor externi de agresiune. Ingredientul anti-aging, Sepilift DPHP, netezește ridurile, umple buzele și le redă fermitatea.

Citiți și: “Cele mai eficiente si fine balsamuri de buze”!

Colaj: Tudor Șmalenic

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here