8 esențe nocturne ce vor completa cu succes un look de petrecere

0
parfumuri de seara vara 2018

Opulente, seducătoare, intense, aceste parfumuri lansate la începutul acestei veri sunt ideale pentru seri de neuitat!

Despre pasiune

În cea mai nouă versiune Sì, aroma dulce şi siropoasă a coacăzelor negre este energizată de prospeţimea notelor de pară şi de iuţimea piperului roz. Iar absolutul din trandafir de mai este completat de seducătoarea iasomie, note pudrate de heliotrop şi vanilie fină.

Apă de parfum Sì Passione, Giorgio Armani, 50 ml, 449 Lei

Vraja nopții

O creaţie floral-orientală lemnoasă, gurmandă şi maiestuoasă, acest elixir al dragostei este compus în jurul notei de Rose Fougueuse, un trandafir opulent, completat de fructe zemoase, vanilie delicioasă şi ameţitoarea ambră. Formula extravagantă şi decadentă ce include artemisia, o plantă afrodiziacă, mixează răvăşitor notele orientale şi pudrate de santal, ambră şi mosc cu cele proaspete de mandarină şi flori de portocal.

Apă de parfum La Nuit Trésor à la Folie, Lancôme, 50 ml, 393 Lei

Instinct primar

Legenda dragostei dintre Psyche şi Eros este perfect încapsulată de notele de mosc – recunoscute pentru abilitatea unică de a trezi dorinţe intense cu accentul lor carnal – aflate în centrul acestui parfum senzual, cu o dimensiune tactilă captivantă.

Apă de parfum Fleur de Peau, Diptyque, 75 ml, 590 Lei (Beautik Haute Parfumerie)

Atentat la pudoare

Noua creaţie Tom Ford nu poate fi altfel decât scandaloasă: Fucking Fabulous e descris drept un parfum explicit, exclusiv şi, bineînţeles, fabulos, o compoziţie orientală impetuoasă cu ulei de migdale amare, tonka, orris, cashmeran şi acorduri de piele.

Apă de parfum Fucking Fabulous, Tom Ford, 50 ml, 1.216 Lei

Exotic și hipnotic

Cu oud, lemn de santal, vetiver şi paciuli, totul este la superlative în acest parfum oriental,
îmbogăţit cu condimente aromatice şi accente de răşinoase – memento al unei călătorii luxoase de descoperire a comorilor de pe Drumul Mătăsii.

Apă de parfum Golden Oud, Alexandre.J, 100 ml, 530 Lei (Beautik Haute Parfumerie)

Poveste de succes

Pentru o adevărată femme fatale, Lady Million Lucky transmite o prospeţime euforică într-o compoziţie florală cuceritoare, cu note gurmande şi voluptuoase de trandafir, zmeură, miere şi lemn de santal.

Apă de parfum Lady Million Lucky, Paco Rabanne, 50 ml, 338 Lei

Supradoză de seducție

Formula extravagantă şi decadentă ce include artemisia, o plantă afrodiziacă, mixează răvăşitor notele orientale şi pudrate de santal, ambră şi mosc cu cele proaspete de mandarină şi flori de portocal.

Apă de parfum Luxury Overdose, Absolument Parfumeur, 100 ml, 900 Lei (Elysée)

Joie de vivre

O seară în oraş, cu dans şi aventuri neaşteptate, este fundalul perfect de desfăşurare pentru noua creaţie Dior: sexy, efervescentă şi îndrăzneaţă, ce pune stăpânire pe simţuri precum o bomboană dulce-acrişoară, cu note de ghimbir, trandafir şi mosc.

Apă de toaletă Poison Girl Unexpected, Dior, 50 ml, 392 Lei

Articol apărut în numărul de mai al revistei Harper’s BAZAAR România.

Citiți și: “Mituri de sezon despre ingrijirea tenului iarna”!

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor; Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here