8 idei de manichiuri de la New York Fashion Week pe care vrem să le încercăm acum

Focus pe nail art în trendurile sezonului de toamnă-iarnă 2019-2020

0

Dacă v-ați propus să vă realizați o manichiură monocromă, discretă sau îndrăzneață, stop. Noile trenduri în materie de unghii propun versiuni complexe, nu neapărat complicate, prin care imaginația este pusă la lucru pentru a obține forme diferite și chiar texturi neobișnuite.

Săptâmâna Modei de la New York a demonstrat acest lucru, cu aplicațiile precum stickere sub formă de stea de la Anna Sui ori glitterul de la Kate Spade și Tibi. Puteți încerca versiuni nude cu desene în vârf, ca la Shoji (motive florale) sau diverse modele trasate fin cu pensule speciale, chiar mesaje pe unghii. Orice este permis. Dacă nu aveți dexteritate sau timp la dispoziție, texturile metalice, precum la Pamella Roland, vă vor scoate din monotonie cu reflexiile pe care acest tip de textură le permite.

În topul celor mai complexe dar și elegante manichiuri, versiunea perlată de la Adeam este numai bună de folosit ca inspirație pentru manichiura de nuntă sau un eveniment ultra-rafinat.

Dacă totuși doriți să purtați o manichiură monocromă pe întreaga unghie, apelați la accesorii cât mai spectaculoase (precum inelul-statement de la Prabal Gurung, purtat cu manichiura în nuanță roșu-carmin) și chiar cât mai multe (ca la Ulla Johnson, unde nuanța de galben solară a lacului de unghii a fost acompaniată perfect de inele în aceleași tonuri).

Foto: Imaxtree

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here