8 inspirații șic de tunsori cu breton de la franțuzoaice it-girls

0
Jeanne Damas, 2019 (Getty Images)

Câteva șuvițe tăiate strategic este tot ce îți trebuie pentru a-ți transforma complet coafura și forma feței, iar franțuzoiacele au aflat asta demult. Inspirația noastră de astăzi vine de la toate franțuzoaicele noastre preferate care poartă breton și aproape nimic altceva pe față. Fie că poartă bretonul răvășit, dând senzația că nu au depus efort, sau foarte atent stilizat, franțuzoaicele sunt maestrele acestei tunsori pe care au făcut-o atât de dezirabilă.

Înainte de a face această schimbare, trebuie să reții că bretonul este pentru cei care sunt pregătiți să dedice timp stilizării părului în fiecare zi. Cu toate acestea, nu presupune nimic complicat și tot ce trebuie să faci efectiv pentru a-i menține forma este să pulverizezi peste părul ud un spray de volum (recomandăm L’Oreal Professionnel Tecni.Art Densite Thickening Spray) înainte de a-l usca cu un uscător cu perie rotundă.

Multe dintre franțuzoaicele it-girls de astăzi recunosc că de cele mai multe ori sar peste programarea la hairstylist și preferă să își taie singure bretonul, în stilul laissez-faire caracteristic. Stiliștii nu ne recomanda asta, dar dacă te decizi să preiei controlul și îți faci curaj să tai din păr, asigură-te că este complet uscat și că ții foarfeca în poziție verticală.

Mai ai nevoie de un imbold? Iată o selecție cu franțuzoiacele noastre preferate și bretonul lor șic care să îți inspire următoarea tunsoare.

1. Brigitte Bardot 

Bretonul franțuzesc mai este cunoscut și drept bretonul Bardot datorită tunsorii faimoasei actrițe și sex-simbol, pe care aceasta a purtat-o toată viața.

1963, Brigitte Bardot (Getty Images)
1966, Brigitte Bardot (Getty Images)

2. Fracoise Hardy

Cântăreața prefera bretonul secționat și aranjat într-o parte.

Francoise Hardy, 1968. (Getty Images)
Francoise Hardy, 1967 (Getty Images)

3. Jane Birkin

1972, Jane Birkin și Charlotte Gainsbourg. (Getty Images)
1975, Jane Birkin (Getty Images)

4. Anna Karina

Anna Karina și Bruno Cremer (Getty Images)

5. Jeanne Damas

6. Lou Doillon

Lou Doillon

7. Caroline de Maigret

Caroline de Maigret

8. Charlotte Gainsbourg

Charlotte Gainsbourg
Charlotte Gainsbourg, 2019, Cannes, Franța. (Getty Images)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here