8 produse cu acid hialuronic de inclus în orice beauty kit

0
8 produse cu acid hialuronic de inclus în beauty kit

Dacă vă doriți o piele mai catifelată, mai plină și mai fină, mai puțin deshidratată și cu mai puține riduri, acidul hialuronic este produsul pe care trebuie să-l căutați atât în produsele de îngrijire, cât și în cele de make-up. Este disponibil în seruri, măști și chiar și-n variante injectabile.

Acidul hialuronic este o substanță care se găsește în mod natural în pielea noastră, care reține apă și ajută la menținerea nivelului optim de hidratare al acesteia. Molecula de acid hialuronic poate reține până la 30 de ori greutatea sa în apă pentru a preveni deshidratarea. Acest carbohidratat se află în special în țesutul conjunctiv, cartilaje și piele, și a devenit în ultima perioadă unul dintre cele mai folosite ingrediente din industria cosmetică, datorită proprietăților sale ce se reflectă într-o profundă hidratare tisulară și stimularea producției naturale de colagen. Practic, acidul hialuronic nu numai că reține apa în țesuturi, menținându-le hidratate, el umple și golurile, oferind pielii fermitate și un aspect neted.

Odată cu înaintarea în vârstă, organismul își pierde din capacitatea de producere a acidului hialuronic şi astfel pielea devine aspră şi uscată. Iar acidul hialuronic din produsele de îngrijire sau machiaj acţionează astfel încât pielea să-și recâștige fermitatea şi hidratarea.

Produse cu acid hialuronic care vă vor schimba ritualul de înfrumusețare:

Cremă nutritivă cu efect de lifting NN Cosmetics, 143 Lei, Gloss LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster, preț la cerere, Cremă de ochi Timeless Prodigy Eye Contour Skyendor, 654 Lei (Saloanele GETT’S), Ser cu acid hialuronic CU Clean-Up 30 ml, 189 Lei (bloomshop.ro), Mască de față cu peptide biomimetice și acid hialuronic Bielenda, 12,5 Lei (vegis.ro), Primer Douglas cu acid hialuronic, 53,6 Lei, Cremă anti-age cu acid hialuronic Collistar, 281 Lei (Sephora.ro), Ser cu acid hialuronic Dr. Barbara Strum, 1375 Lei (madisonperfumery.com)

Citiți și: “Beauty food – semințele de chia”!

Colaj: Tudor Șmalenic

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here