8 rujuri mate roșii pentru un machiaj seducător

0
Genny

Rujurile mate roșii pentru un machiaj seducător au fost prezente la show-uri importante ale sezonului și sunt un element cu care nu veți putea da greș în nicio ocazie. Purtate pe un ten curat, lipsit de imperfecțiuni, fără alte artificii care să atragă atenția (poate doar codițe de tip cat eyes trasate cu linerul, așa cum am văzut la Louis Vuitton), vor fi elementul central al unui look cu care veți captiva.

Cum aplicați rujul roșu mat
„Rujurile mate, cu pigment intens, sunt printre cele mai versatile produse de makeup″, spune makeup artistul Claudia Neacșu. „Dacă vă este teamă de intensitatea lor, aplicați rujul cu degetele, prin tapotare″, continuă ea.
Pentru un efect modern și mai casual, folosiți rujul aprins doar pe centrul buzelor, pentru a crea efectul Pinched Lips. Pentru acesta, folosiți două nuanțe, de ruj nude și ruj roșu. Aplicați rujul nude pe toată suprafața buzelor, iar apoi, numai pe zona din interiorul buzelor, în centru, tapotați cu ajutorul degetelor rujul roșu, difuzând ușor marginile (pentru a se difuza spre nuanța nude).

Rouge Allure Ink Fusion, Chanel, 190 Lei

Ruj Lip Color Satin Matte, Tom Ford, 254 Lei (Sephora)


Ruj Absolu Rouge Drama Matte, Lancôme, 163 Lei

Rouge Dior Ultra Care Liquid, Dior, 170 Lei

Ruj Lasting Finish Extreme Lipstick, Rimmel London, 30 Lei


Ruj Matte Lip Color, Kevyn Aucoin, preț la cerere (Douglas)


Rouge Pur Couture Sheer Matte, Yves Saint Laurent, 173 Lei


Le Rouge Deep Velvet, Givenchy, 172 Lei (Sephora)

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here