9 lucruri despre colecția de haine creată de Rihanna

0
colectie de haine rihanna

Rihanna este un mode de succes, fără niciun dubiu. Pe lângă o carieră muzicală de succes și-a dezvoltat și alte afaceri care i-au sporit nu doar popularitatea, ci și conturile din bancă. De curând și-a lansat propria linie vestimentară în parteneriat cu Louis Vouitton, cea mai mare companie producătorare de bunuri de lux din lume. FENTY, brandul nou creat de Rihanna, și-a luat denumirea de la numele de familie din buletin al artistei.

Iată 9 lucruri despre acest nou brand care cu siguranță va avea vânzări mai ales printre fanii cântăreței.

Este un mix haine și accesorii

Cei care vor dori să cumpere haine create de Rihanna vor avea de unde alege. Linia vestimentară cuprinde obiecte de îmbrăcăminte variate, încălțăminte, accesorii și ochelari.

Prețurile sunt pe măsură

Potrivit publicației americane T Magazine, prețurile hainelor Fenty sunt destul de piperate. Un tricou simplu cu sigla brandului costă  de la 200 de dolari, în timp ce o geacă sau un sacou poate să coste și 1500 de dolari. Rihanna a declarat că știe că prețurile sunt foarte mari, dar încă nu a găsit o soluție pentru a produce la costuri mici fără să compromită calitatea.

Mărimile vor fi europene

Pentru măsurarea hainelor s-au folosit standardele europene așa că pe etichetă americanii vor vedea 42 în loc de 10, așa cum s-au obișnuit. Toate obiectele de vestimentație vor avea variante până la măsura 46.

Nu va exista o lansare oficială

Linia de haine a Rihannei nu va avea o lansare oficială, cu catwalk și tot ce înseamnă o prezentare de modă. În schimb, în fiecare lună a apărea câte o piesă de îmbrăcăminte nouă, după cum a declarat cântăreața

A fost propria ei muză

”În unele zile vreau să fiu mai supusă, în altele starea mea de spirit se schimbă, iar alteori trec prin mai multe stări de-a lungul a 24 de ore. De aceea, am vrut ca linia vestimentară care îmi poartă numele să fie foarte versatilă, să celebreze omul, așa cum este el”, a spus Rihanna într-un comunicat de presă remis odată cu anunțarea liniei FENTY. Toate elementele colecției pot fi purtate împreună și sunt gândite astfel încât să fie piese de rezistență ale oricărei garderobe.

Conține piese clasice

Rihanna spune că hainele create de ea merg pe linia clasică și că nu se vor demoda niciodată. Costumele, tricourile și rochiile ei vor putea fi purtate și peste 10 ani fără grija că nu ești în trend.

Pot fi comandate online

Colecția Rihannei nu se găsește în niciun magazin fizic. Singura posibilitate de a le comanda este online, de pe site-ul ce a fost creat special pentru aceasta. Vor fi disponibile de pe 29 mai. La început va exista totuși și un pop-up store în Paris unde clienții vor putea să vadă ce cumpără și să probeze. Poți da o verificare firme pe termene.ro

Hainele se potrives cu orice

Rihanna spune că hainele din colecția ei nu se potrivesc doar între ele, ci merg cu oricare altă piesă de vestimentație de la altă casă de modă.

 

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: Facebook @rihanna

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here