A Midsummer Night Dream Party (II): Galerie foto de la petrecere

0
A Midsummer Night Dream Part (II): Galerie foto

În acest articol dedicat petrecerii A Midsummer Night Party, organizat de Harper’s Bazaar, Marie Claire și Cosmopolitan, alături de Organizația Elenă de Turism, vă vom povesti care au fost recomandările de destinații grecești ale agențiilor de turism invitate la panel și vom dezvălui ce ținute de vacanță, inspirate de insulele grecești preferate, au propus fashion editorii Harper’s Bazaar, Marie Claire și Cosmopolitan.

În cadrul panelului, invitații au povestit despre destinații grecești precum Samos, Lesbos (Anca Drugan, reprezentant Paralela45 ), Lefkada, Skiathos (Carmen Velicu, reprezentant Aerotravel), Peloponese, Mikonos (Ana Goicea, reprezentant Cocktail Holidays).

Cu pregătirea atmosferei de vacanță de vară s-au ocupat cei de la Apivita, care s-au asigurat că știm ce nivel de protecție al cremelor de plajă ni se potrivește, Galeto Antica Gelateria del Corso ne-au încântat simțurile cu înghețată din ingrediente naturale, iar Gran Crema ne-a surprins cu cafea rece. Distracția a fost asigurată de Campari și rețeta lor de Aperol Spritz.

Ținutele propuse de fashion editor-ul Harper’s Bazaar au fost compuse din piese de la Max Mara, Max Mara Weekend, Gerard Darel, Nissa, Marks & Spencer, Musette, Aldo, Meli Melo. Urmează un material în care insula Mikonos va fi în centrul atenției, iar fashion editorul Harper’s Bazaar va recomanda cele mai fabuloase combinații de haine și accesorii, inspirate de acest loc magic.

Mulțumiri partenerilor: Organizația Elenă de Turism, Apivita, Konica Minolta, Gelato Antica Gelateria del Corso, Meseta, Gran Crema, Pepsi-Lipton, Campari, Nissa, Best Events

 

Citește și First look: Cum a fost la A Midsummer Night Dream Party

Foto: PR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here