Profită de reducerea de 20% la abonamentul Harper’s Bazaar!

0
abonament Harper's Bazaar

Creată pentru o femeie atentă, creativă, Harper’s Bazaar este mai mult decât o revistă de modă. HB furnizează cititorilor o bază practică de informații legate de modă, dar oferă și articole de calitate despre cultură, călătorii și frumusețe.

Ca arbitru al eleganței și bunului gust, Harper’s Bazaar România informează, stimulează și surprinde. Revista își propune să fie o adevărată resursă de stil pentru femeile care își doresc să cumpere ce e mai bun.

Pentru a te asigura că nu pierzi nicio ediție a revistei tale preferate, abonează-te cu 15% reducere (pe 6 luni) sau 20% reducere (pe 1 an)! Abonamentele pe 6 luni includ 5 ediții ale revistei, iar cele pe 12 luni includ 10 ediții.

Accesează pagina produsului pe site-ul Burda.ro și află mai multe detalii.

 

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate se face cu respectarea drepturilor persoanelor vizate, conform prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Timpul de stocare se va determina conform prevederilor legale în scopul îndeplinirii obligațiilor și exercitării drepturilor dumneavoastră și ale noastre în legătură cu activitatea de abonare. Tipul de date prelucrate: nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresa de e-mail. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către state terțe.

Conform prevederilor legale, aveți dreptul la informare, acces, rectificare, ștergere, restricționare, portabilitate, opoziție. Pentru exercitarea drepturilor în calitatea de persoană vizată vă puteți adresa prin email la [email protected]

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here