Abonează-te la revista Harper’s Bazaar cu până la 20% reducere!

0
69
abonamente Harper's Bazaar

Noul an îți aduce noi oferte de abonare! În 2019, poți achiziționa 10 ediții ale revistei Harper’s Bazaar cu doar 120 lei și 5 ediții cu 64 lei.

Lansată în 2007, Harper’s BAZAAR Romania a devenit în scurt timp o reală autoritate în materie de stil, mixând, într-o manieră inteligentă, conținutul autohton cu cel internațional.

Harper’s Bazaar informează, inspiră, provoacă și surprinde.

Dedicată femeii creative și sofisticate, Harper’s Bazaar înseamnă mai mult decât o revistă dedicată modei.

Pe lângă secțiunea amplă ce cuprinde conținut inspirational din zona de fashion, Harper’s Bazaar oferă cititoarelor sale cele mai relevante informații de lifestyle (travel, cultură și beauty).

Arbitru al eleganței și bunului gust, Harper’s Bazaar România reprezintă un adevărat GHID DE STIL pentru femeia- trendsetter.

Revista poate fi achiziționată atât în format tipărit, de aici, cât și în format electronic, de aici.

 

 

 

*Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate se face cu respectarea drepturilor persoanelor vizate, conform prevederilor Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Timpul de stocare se va determina conform prevederilor legale în scopul îndeplinirii obligațiilor și exercitării drepturilor dumneavoastră și ale noastre în legătură cu activitatea de abonare. Tipul de date prelucrate: nume, prenume, adresă, număr de telefon, adresa de e-mail. Datele dumneavoastră nu vor fi transferate către state terțe.

Conform prevederilor legale, aveți dreptul la informare, acces, rectificare, ștergere, restricționare, portabilitate, opoziție. Pentru exercitarea drepturilor în calitatea de persoană vizată vă puteți adresa prin email la [email protected]

Mai multe informații puteți găsi pe www.burda.ro

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here