Accente neon pentru Prabal Gurung si Casadei

0

Din explozia de colectii Pre-Fall remarcam interpretarea lui Prabal Gurung, acompaniata de incaltaminte in colaborare cu Casadei.  Este la a doua colaborare cu Cesare Casadei, directorul creativ de la Casadei iar, dupa rezultatul obsedant al acestor doua colectii speram ca cei doi vor face o colaborare permanenta.

Prima colectie, creata pentru primavara-vara 2013 era completata de doua modele de sandale grafice, cu barete incrucisate si un toc periculos insinuat intr-o platforma transparenta, in variante de alb, negru, gri si un rosu electrizant.

(foto: prima colectie Primavara-vara 2013 Casadei pentru Prabal Gurung, Casadei)

Pentru Pre-Fall Prabal a fost inspirat de bogatia vizuala a lui Baz Luhrmann din Romeo si Julieta, iar colectia rezultata nu-si pierde edge-ul high cu care si-a creat un renume designerul. Iar cele doua modele de pantofi futuristi imaginate de Casadei, cizme cu platforma incorporata si glezna larga sau pantofi cu bareta pe glezna, au taieturi precise si insertii de transparente ce flateaza orice picior. Ne place mai ales infuzia indrazneata de culori neon, dar si noile clasice alb-negru.

Gurung povesteste pentru Harper’s BAZAAR ca „dupa succesul de sezonul trecut si stiind cat de incredibile e sa colaborez cu Cesare, Pre-Fall a fost o progresie naturala pentru noi. Maiestria muncii lui Casadei si atentia sa la detalii este greu de egalat. Sper ca aceasta colaborare sa reziste multe sezoane de acum incolo.”

 

(foto: Pre-Fall 2013, Prabal Gurung, Style)

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here