Acestea sunt tendințele anului 2020 în culoare, tunsoare și hairstyling

0
Afterhomework

Dacă anul trecut tendințele în materie de păr s-au focusat pe textura naturală și coafuri relaxate, 2020 promite să fie mai îndrăzneț. Te-ai săturat de părul întins pe spate? De cocul relaxat sau coafura de tip coadă de cal? De nuanțele dramatice? Acestea sunt tendințele anului 2020 în materie de culoare, tunsoare și stylingul părului:

Tendințe în culoare
„Versiuni subtile de street style în acest an″, precizează hairstilistul Monica Voduț, Keune Artist. Tendințele 2020 în culoare, tunsoare și hairstyling spun că baza naturală va fi compusă din castaniu și bejuri discrete. Acestea se vor combina cu meșe fine, irizate în tușe metalice, neașteptate, în nuanțe de verde, lavandă, albastru petrol. Rezultatul are un efect de iluminare sofisticat și totodată relaxat, inspirat din culorile naturii.
„Pentru cele care vor să încerce mai mult, versiuni couture″, continuă specialistul. În acest caz, nuanțe în contrast, secțiuni îndrăznețe, amplasate în zone neașteptate, vizibile. Contrastele sunt puternice între treaptă și nuanță: alb-negru sau între nuanțe complementare (albastru și portocaliu, galben și violet sau roz, etc). Accentele dau o notă de umor, preluată din desenele animate sau din tendințele anilor ’80, de culori amplasate sub forma unei benzi.
Poți încerca:
– crearea unor iluzii optice prin contrastul dintre cald și rece (galben și argintiu).
– tehnicile de aquamarine flow, violet închis spre lavandă și baby rose spre fuchsia
– asocierea dintre oranj și rose ori dintre roșu vermillon și violet, ce vor fi foarte căutate
– baze naturale care să conțină o dungă de neon
– versiuni monocrome de albastru, oranj, roz, violet, verde, galben
– în materie de blond, direcția merge spre zona de clean white, combinată cu nuanțe de neon.

Tendințe în tunsoare
Inspirația majoră a anului va fi din moda anilor ’80. Se vor purta următoarele coafuri:
hidden layering – invizibil. Textura tunsorii va fi în trepte interne ce creează o ușoară mișcare în păr.
graphic/self done outlines. Un contur grafic sau contur care pare facut extrem de ușor. O propunere îndrăzneață, dar relaxantă în același timp.
– părul lung: contraste de lungimi, cu asociere între bretoane scurte, stratificate, în diferite lungimi. Efectul va fi un look dramatic.
– pentru părul mediu: tunsoarea the modern shag, cu mai multe trepte și texturi. Este o direcție majoră în tendințele 2020 în culoare, tunsoare și hairstyling
– pentru păr scurt: tunsori în stil băiețesc, nestructurat, cu deconexiuni și undercut-uri moderne.

Tendințe în hairstyling
2020 este despre acceptarea și punerea în valoare a texturii naturale. Se vor purta bucle relaxate, în stilul California girl și părul creț natural, chiar afro. În privința accesoriilor, poți folosi materiale textile încorporate în styling: panglici, agrafe, bentițe.
Exploră contrastele între texturi (drept, creț, afro).

 

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here