Adidas Originals lansează ZX 2K BOOST

0

De la prima lansare din 1984, seria adidas Originals ZX introduce cel mai avansat design al modelelor inspirate de pantofii pentru alergare. Combinând permanent estetica viitorului cu cele mai noi tehnologii, ZX s-a evidențiat întotdeauna ca fiind inovatorul neconvențional al familiei Originals.
În prezent, adidas Originals continuă în același ton, îmbinând limbajul distinctiv al seriei ZX cu alte două capitole inovatoare din istoria brandului cu 3-dungi, pentru a crea seria actuală ZX, în care acestea se contopesc.

Proiectat cu pasiune dincolo de logică, fiecare model ZX 2K BOOST îmbină elementele din seria ZX cu tehnologia Boost™ pentru a crea o nouă expresie care trebuie simțită pentru a fi înțeleasă. Stilul îndrăzneț, ultra-modern ZX este completat cu detaliile tehnice neașteptate care împing această serie tot mai departe în viitor. Campion la flexibilitate înainte de toate și oferind un grad ridicat de confort și satisfacție, designul îndrăzneț se distinge de siluetele suprapuse ale modelelor anterioare ZX, precum bine-cunoscuta serie ZX 00.

Privind îndeaproape, partea superioară a pantofului este realizată dintr-o plasă tehnică, tratată cu suprapuneri contopite și cu o construcție „step-in” fără limbă care asigură o poziție confortabilă a gleznei. Designul cu zigzaguri se combină cu sistemul tehnic pentru șireturi creând un aspect de referință. În același timp, utilizarea tehnologiei Boost™ pe întreaga talpă creează senzația supremă de flexibilitate si confort. Aducând la viață aspectul îndrăzneț, pantofii sport ZX 2K BOOST se lansează în două variante de culori distincte: galben solar cu roșu aprins și alb cu roz-violet.
@adidasOriginals

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here