(P) “Adidas Runners”, miscarea care-i uneste pe toti pasionatii de alergare

0
200
adidas Runners Bucharest

Pe 7 septembrie, la Bucuresti, adidas a lansat adidas Runners, o miscare de alergare globala care isi propune sa ii energizeze, sprijine si sa ii uneasca pe pasionatii de alergare din intreaga lume.

adidas Runners este o comunitate deschisa oricui isi doreste sa adauge un strop de distractie in programul zilnic – pregatiti-va sa va antrenati din greu, sa obtineti performante si sa petreceti pana la final.

adidas Runners Bucharest

Lansat in orase-cheie din intreaga lume, adidas Runners va motiva participantii sa isi depaseasca limitele, ghidandu-se dupa principiul „alerg intens, ma antrenez pe masura”. Toti membrii vor avea parte de planuri personalizate, de sprijinul antrenorilor si de recompense unice, pentru a-i ajuta sa isi atinga obiectivele personale. Impartasirea experientelor cu o retea noua de persoane garanteaza o distractie din plin pe parcursul intregului proces.

In Bucuresti, sesiunile de alergare vor fi conduse de capitanii Anca Bucur si Alexandru Corneschi. Anca Bucur practica mai multe sporturi, printre care cycling si fitness, iar Alexandru Corneschi este atlet in cadrul Federatiei Romane de Atletism, anul trecut fiind medaliat cu aur la semi-maratonul international din Viena.

„In fiecare zi imi propun sa fiu o sursa de inspiratie si sa transmit dragostea mea pentru sport. Performanta, pasiunea pentru miscare, intensitatea cu care imi place sa traiesc orice moment si bucuria de a vedea rezultate m-au determinat sa evoluez. Fiecare antrenament m-a ajutat sa ma cunosc mai bine, sa-mi depasesc limitele si sa fac din sport un stil de viata. Desi practic mai multe sporturi, alergarea este ca o terapie pentru mine, ma incarca si ma linisteste. Va astept in cadrul adidas Runners, sa ne bucuram impreuna de ceea ce alergarea are de oferit.”, a declarat Anca Bucur.

Platforma adidas Runners va permite utilizatorilor sa isi tina evidenta performantelor

„Pentru mine, atletismul este un mod de viata si ceea ce ma defineste. Prin intermediul lui am legat prietenii, am vizitat locuri minunate si am descoperit ce inseamna sa faci parte dintr-o comunitate. In 14 ani de atletism, am alergat majoritatea probelor atletice, de la stafeta de 4X400 m si pana la ultra-maraton. In viitor, imi doresc sa ma concentrez mai mult pe proba de maraton, iar pentru asta stiu ca e nevoie de multa perseverenta si rabdare. Setati-va obiectivele personale si va invit sa alergam impreuna in comunitatea adidas Runners Bucharest!”, a declarat Alexandru Corneschi.

adidas Runners Bucharest

De asemenea, va exista si o intreaga echipa de antrenori, inclusiv specialisti in alergare, rezistenta si nutritie, precum si un medic sportiv, pentru a ii inspira si motiva pe toti membrii sa faca progrese si sa se bucure de fiecare sesiune de alergare.

Pe langa sprijinul echipei adidas Runners si al comunitatii locale de alergare din Bucuresti, cei care alearga se vor putea conecta cu atleti din alte orase din lume prin intermediul hub-ului digital global adidas Runners. Platforma va permite utilizatorilor sa isi tina evidenta performantelor (prin aplicatia adidas train & run app si Runtastic), sa primeasca premii pentru progresele inregistrate si sa participe la evenimente dedicate exclusiv membrilor, atat la nivel local, cat si mondial. Un flux de conversatie va facilita comunicarea in timp real intre alergatorii din intreaga lume.

Aceasta miscare globala autentica ii face pe membri sa se simta ca acasa in orice oras ar vizita. Acestia se pot alatura grupurilor adidas Runners din intreaga lume pentru a alerga, crea si petrece impreuna, in timp ce exploreaza orasul.

adidas Runners a fost lansat in Bucuresti in data de 6 septembrie 2017. In fiecare zi de joi a saptamanii, pasionatii de alergat isi vor da intalnire la cafeneaua Tete-a-Tete din parcul Herastrau, la ora 19:00, de unde vor incepe alergarile.

Pentru mai multe detalii, viziteaza adidas.com/adidasrunners. Alatura-te miscarii adidas Energy Running pe Twitter si Instagram folosind #WHYIRUNBUCHAREST.

Foto: prin amabilitatea distribuitorilor

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here