Adresa ochelarilor de soare statement

0

Lansare la inaltime

Ochelari de soare de la unele dintre cele mai exclusiviste branduri, precum A-Morir și Linda Farrow Luxe, sunt acum disponibili si in Romania, prin noul site SunglassCurator.com.

Acesta e locul unde veti gasi ochelari cu accesorii spectaculoase, capabili sa transforme orice aparitie intr-o declaratie de stil. Multe dintre brandurile din portofoliul SunglassCurator.com sunt prezente in Romania doar prin acest site, iar printre avantaje se numara timpul mai scurt de livrare decat la comenzile de pe site-uri straine si livrarea gratuita.

Noua ne-au atras atentia ochelarii Prabal Gurung, A-Morir si Linda Farrow Luxe, dar tot pe SunglassCurator.com veti vedea variante de la The Row, Oscar de la Renta, Sunday Somewhere, Karen Walker, Moo Piyasombatkul, Ksubi,  Jeremy Scott si Kriss Van Assche. Printre cei care poarta aceste branduri se numara Lady Gaga, Alicia Keys, Rihanna, Anna Dello Russo, Reese Witherspoon, Lenny Kravitz si Lana del Rey.

 

Ochelari Lena, A-Morir, SunglassCurator.com, 320 Euro

 

 

Ochelari Prabal Gurung, SunglassCurator.com, 315 Euro

 

Ochelari Linda Farrow Luxe, SunglassCurator.com, 540 Euro

 

SunglassCurator are si un showroom, la parterul Caramfil Business Center (pe str. Nicolae Caramfil), unde puteti proba si alege ochelarii de soare. Intrarea in showroom se face cu o programare in prealabil.

Foto de la lansarea SunglassCurator.com

Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here